Home  /  Trust

Trust

Slimme oplossingen met Trust.

Trust

Het one-stop-merk voor digitale lifestyle-accessoires

Over Trust

Trust International B.V. is opgericht in 1983 en is het one-stop-merk voor digitale lifestyle-accessoires. Wij zijn een wereldwijd opererend bedrijf met een duidelijke missie: het dagelijks leven makkelijker maken met handige oplossingen. We willen nu en in de toekomst relevant zijn en blijven, met een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De producten van Trust zorgen ervoor dat jouw eindgebruiker haar werkzaamheden optimaal kan uitvoeren, met optimaal comfort. Denk bijvoorbeeld aan een stil toetsenbord, zoals de Trust Ody inclusief draadloze muis. Daarnaast staat jouw eindgebruiker ook gemakkelijk in contact met anderen met een webcam en headset, waarbij zij goed gezien en gehoord worden. Benieuwd welke andere producten Trust biedt, zodat alles efficiënt en comfortabel verloopt vanuit huis of kantoor? Bekijk dan het volledig portfolio.

Trust Iris: De bekroonde alles-in-één oplossing

De IRIS is het ideale apparaat voor het kantoor van de toekomst. Dankzij de plug & play-installatie kunt u elke kantoorruimte in een handomdraai omtoveren tot een volwaardige digitale conferentieruimte. Zowel uw personeel als uw klanten kunnen in alle vrijheid optimaal samenwerken terwijl ze toch op veilige afstand van elkaar blijven. IRIS is compatibel met Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting, Webex en elke andere online app voor videochats. 

Trust IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

€ 669,00

Onderdeel van jouw succes

TKM-250 KEYBOARD AND MOUSE SET US

€ 14,99

Trust HS-250 Over-Ear USB Headset - BUSINESS MODEL

€ 30,00

Trust Verro - Ergonomische Draadloze muis - Zwart

€ 44,99

Trust XSTREAM BREEZE COOLING STANDAARD

€ 19,99

Contact & Service

Telefoonnummer

Je kunt ons bereiken via Telefoon: +31(0)648185711

Vragen?

Laat ons weten wat je zoekt en wij helpen je graag verder.
Stuur een email naar: Info@digitotaal.nl

Call Now Button