Digitotaal Solutions

Werk efficiënter met de zakelijke oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt ZZP-ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. We zorgen dat je dagelijks goed en fijn kunt werken. ICT is daarvoor cruciaal. Het is het hart van de zaak!

Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden en ontwikkelingen. Dat doen we in heldere taal waarbij we vaktermen en onduidelijke Engelse termen proberen te voorkomen. Wij spreken liever de taal van de ondernemer: het is vooral belangrijk wat je met onze oplossingen kunt!

Wij nemen de tijd voor een goed gesprek zodat we precies weten wat uw behoeftes en wensen zijn. Daarin nemen we de nieuwste technologische ontwikkelingen mee, zonder dat we traditionele succesnummers overslaan. Uiteindelijk leidt een nauwkeurige inventarisatie tot een goed en gedegen advies. Kies je vervolgens voor onze aanpak, dan nemen we graag alle zorgen en werkzaamheden voor je uit handen. Wij richten werkplekken volledig in en zorgen dat alle apparatuur werkt. Problemen lossen we snel op, want werk dat stil staat, levert geen geld op!

Met de aanschaf van Office 365 beschikken ondernemers over de bekende programma’s Word, Excel en Outlook. Skype voor Bedrijven is ook een onderdeel van Office 365. Een buitengewoon functionele applicatie die communiceren met klanten, opdrachtgevers of externe medewerkers veel eenvoudiger maakt. Office 365 voor cloud of hybride is onmisbaar voor ondernemers die op meerdere plekken werken. Overal in de wereld hebben ze snel en eenvoudig toegang tot bedrijfsinformatie en documenten. Of ze nou op kantoor, thuis of op vakantie zijn. Office 365 synchroniseert bovendien met alle apparatuur.

Elk bedrijf werkt met programma’s en apparatuur die van groot belang zijn. Werken ze niet, dan staat een proces of productie soms volledig stil. Dat wil geen enkele ondernemer. Een back-up draagt bij aan de oplossing en voorkomt dat bedrijfsinformatie of cruciale gegevens verloren gaan. Dat geldt voor alle bedrijven, of ze nou een eigen server hebben of in de cloud werken. Een back up voor cloud-toepassingen stelt data op een intelligente manier veilig, bijvoorbeeld door alleen de gewijzigde documenten van een werkdag op te slaan. Daardoor gaat back-uppen sneller en is er minder dataopslag nodig. Dat scheelt ook weer in de kosten.

Behoud inzicht in je printkosten. Met Managed Print Service heb je de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van je printers te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. Je beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Narrowcasting is een methode om op een duidelijke en efficiënte manier een specifieke doelgroep aan te spreken op een specifieke plaats. Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier om naar binnen (eigen personeel) of naar buiten toe (klanten, bezoekers, patiënten) te communiceren.

Bescherm je eigendommen met slimme oplossingen. Door de verschuiving van analoog naar IP is camerabeveiliging automatisch onderdeel geworden van het IT netwerk. Onze partners begrijpen het infrastructuur heel goed en kunnen je goed adviseren wat er nodig is om de IP camera’s te implementeren in nieuwe of bestaande infrastructuren.

Video Conferencing brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren. De voordelen van dit digitaal vergaderen zijn duidelijk: Geen reistijden, geen files, geen brandstofkosten, maar snel en effectief vergaderen. Vanaf huis of eigen werkplek praten alle deelnemers mee en kunnen ze presentaties volgen of geven.

Met moderne presentatiemogelijkheden brengen ondernemers hun producten of diensten beter voor het voetlicht. En zien is vaak kopen. Presentatieoplossingen hebben meer doelen: ze maken vergaderen makkelijker, presentaties en lezingen aantrekkelijker en versterken jouw huisstijl of marketing. Een dergelijke oplossing maakt presenteren een stuk leuker en brengt meer creativiteit tot uiting  vanuit de presentator tot aan het publiek wat uiteindelijk ook meer resultaat biedt.

Ergonomische oplossingen zorgen voor een betere houding tijdens het werk, waardoor de kans op klachten drastisch vermindert. Onnodige belasting van de arm- en nekspieren kun je voorkomen door  handen, polsen en armen voldoende te ondersteunen. Het is tevens van belang dat je beeldscherm op ooghoogte staat en dat je onder- en bovenbenen in de juiste houding staan. Dit kun je bewerkstelligen door middel van ergonomische hulpmiddelen en ergonomische kantoormeubelen voor jouw computerwerkplek.


De toekomst is het flexwerken, geen eigen werkplek meer maar een Cloud werkplek. Dit houdt in dat je beschikt over een werkplek waartoe je vanaf verschillende apparaten toegang hebt. Deze werkplek is inclusief beveiliging, back-up, onderhoud en beheer. Dit is uiteraard uit te breiden met verschillende pakketten zodat de omgeving helemaal ingericht is naar jouw wens. Wij inventariseren jouw organisatie samen met jou en op basis daarvan kunnen wij een op maat gemaakt Cloud werkplek leveren. Voor veel bedrijven biedt de cloud geen (of veel te dure) voordelen. Andere oplossingen passen veel beter bij hun specifieke situatie. Digitotaal kijkt daarom verder dan de cloud alleen. En wat als de cloud toch de beste oplossing is? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder!

Field service organisaties veranderen van reactief naar pro-actief. Dat is te danken aan intelligente apps die real-time data en inzichten verschaffen. Mobility is hierin key en moet ondersteund worden door robuuste systemen.

Domotica moet ervoor zorgen dat processen in bijvoorbeeld kantoor, winkel of woning geautomatiseerd kunnen worden door het toepassen van elektronica. Een dergelijk gebouw waarin domotica is gebruikt, is van de nodige gemakken voorzien. Ook is zo’n omgeving vaak veiliger en energiezuiniger dan omgevingen waarin je geen domotica tegenkomt.

Van de meeste oplossingen hierboven zijn de specifieke pagina’s welke voorzien zijn van meer informatie in de maak. Mocht je vragen hebben over bovenstaande oplossingen, laat het ons weten. Reageer via Digitotaal support rechts onderin dit scherm of stuur een mail naar zakelijk@digitotaal.nl.