Home  /  Logitech

Logitech

Robuuste betrouwbaarheid. Legendarische machines.

Over Logitech

Logitech is het bekende Zwitserse bedrijf dat zich focust op innovatie en hoogwaardige elektronica die het dagelijks leven van mensen makkelijker en aangenamer maken. Logitech is in 1981 opgericht te Lausanne in Zwitserland, en ging al snel richting Silicon Valley. Het bedrijf verbind sindsdien mensen met elkaar via innovatieve randapparatuur voor computers en heeft veel wereldberoemde primeurs op de markt gebracht zoals de infrarode draadloze muis en een de trackball met duimbediening, en nog veel meer.

Sinds de oprichting van Logitech heft het bedrijf door haar innovatieve productontwerpen het bereik flink vergroot. Bij alle producten van Logitech wordt gekeken naar de manier waarop klanten verbinding maken en communiceren met de digitale wereld. Ontwerp staat echt centraal in alles wat Logitech maakt.

Logitech biedt wereldwijd een portfolio van pc's en tablets, beeldschermen, accessoires, smartphones, smart home en slimme samenwerkingsoplossingen, augmented en virtual reality aan. Logitech is innovatief en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Logitech C920 webcam: Hoogwaardige videogesprekken in Full HD

De C920 Pro HD-webcam levert indrukwekkend heldere, duidelijke en gedetailleerde beelden in levendige kleuren. De HD-autofocus en -lichtcorrectie passen zich aan de omstandigheden aan voor consequent hoge definitie, en de glazen lens met vijf elementen zorgt voor haarscherpe beelden. 

Logitech Hd Pro C920 webcam 3 MP 1920 x 1080 Pixels USB 2.0 Zwart

€ 109,90

Onderdeel van jouw succes

Logitech LGT-M185G

€ 17,44

Logitech toetsenbord

€ 49,99

Logitech C922 Webcam

€ 549,00

Logitech H151 Headset

€ 24,99

Contact & Service

Telefoonnummer

Je kunt ons bereiken via Telefoon: +31(0)648185711

Vragen?

Laat ons weten wat u zoekt en wij helpen u graag verder.
Stuur een email naar: Info@digitotaal.nl

Call Now Button