De nieuwste apparaten. De nieuste innovaties.

Zorg ervoor dat jouw team de tools heeft om te presteren, ongeacht waar werk wordt uitgevoerd. Kies uit het meest ruime aanbod aan nieuwe apparaten met Windows 11 Pro aangedreven door Intel vPro®. Innovatie voor de werkplek van vandaag.

Ontgrendel het potentieel met moderne apparaten

Wanneer je investeert in moderne apparaten met Windows 11 Pro aangedreven door het Intel vPro®-platform, beschik je over tools die zijn gebouwd voor bedrijven, consistent zijn voor IT en veilig zijn voor iedereen.

 

Bekijk de video >

Direct productief met moderne apparaten

Verbeter de productiviteit met businss-class prestaties en intuïtieve ervaringen zoals het vastmaken van layouts.

Werk samen met vertrouwen

Stroomlijn vergaderingen op nieuwe Windows 11 Pro-apparaten met het Intel vPro®-platform en Microsoft 3651. Blijf verbonden met Intel® Wi-Fi 6E, de beste wifitechnologie voor videoconferenties7. Direct vanuit de taakbalk delen, dempen en dempen ongedaan maken4 en geconcentreerd blijven met de intelligente ruisonderdrukking en achtergrondvervaging5.

Een moderne ervaring, geleverd met vertrouwde IT-programma’s

Zorg dat externe werknemers snel aan de slag kunnen3 op Windows 11 Pro-apparaten aangedreven door het Intel vPro®-platform. Cloudprogramma’s en zero-touch-installatie stroomlijnen het apparaatbeheer.

Krachtige beveiliging rechtstreeks uit de doos

Krijg apparaten met krachtige, ingebouwde beveiliging, geavanceerde versleuteling en Windows Hello8. Windows 11 Pro-apparaten aangedreven door Intel vPro® beveiligen gevoelige bedrijfsinformatie van chip tot cloud. En voor mensen die omgaan met de meest gevoelige gegevens binnen de organisatie zijn er Windows 11-pc’s met beveiligde kern beschikbaar voor extra hardware- en softwarebescherming.

Het moderne kantoor met Microsoft 365

Samen met Microsoft 3651 bieden Windows 11 Pro-apparaten aangedreven door het Intel vPro®-platform de hulpmiddelen om productief te blijven, ongeacht waar je bent. Nu is het moment om na te denken over de juiste productiviteitstools die het beste bij jouw volgende pc-upgrade passen. Dat kan een eenmalige aanschaffing zijn (Office 2021 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen) of een abonnement op Microsoft 365 voor jouw bedrijf.

 

Meer informatie>

Maak een verschil door te recycleren

Microsoft zet zich in om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en de bevolking te beschermen door middel van ons milieubeleid en onze milieuprocedures. Microsoft komt zijn toewijding aan ecologische duurzaamheid na door samen te werken met branchegroepen en NGO’s om verantwoorde praktijken op te stellen bij het maken van duurzame producten. Microsoft werkt voortdurend aan het verbeteren van onze prestaties en overlegt met onze stakeholders over onze doelstellingen. Als jij of jouw organisatie bij wilt dragen aan de duurzaamheidsinitiatieven van Microsoft door je oude hardware te recyclen, kijk dan op onze website Original Equipment Manufacturer voor meer informatie. Bezoek onze website voor meer informatie over Microsoft’s toewijding om te recyclen.

 

Intels toewijding aan een positieve wereldwijde impact is ingebed in hun doel om technologie te creëren die het leven van iedereen op de planeet verrijkt. De RISE-strategie heeft als doel een meer verantwoorde, inclusieve en duurzame wereld te creëren, mogelijk gemaakt door technologie en collectieve acties. Intel doet zaken op een verantwoordelijke manier in hun wereldwijde productieactiviteiten, waardeketen en daarbuiten. Door middel van de RISE-strategie wil Intel een meer diverse en inclusieve werkplek creëren door de mogelijkheden binnen de onderneming verder uit te breiden. Intel stelt haar werknemers en klanten in staat om een duurzamere wereld te creëren en hun CO2-voetafdruk te verkleinen. Bezoek deze website voor meer informatie over de RISE-strategie van Intel.

1 Microsoft 365 wordt afzonderlijk verkocht.

2 Sommige lay-outs zijn alleen beschikbaar op basis van de beeldschermresolutie en schaalinstellingen.

3 Intel® Active Management Technology is de enige draadloze oplossing voor beheer op afstand voor bedrijven. Zoals gemeten in het IOActive-onderzoek van december 2020 (in opdracht van Intel) naar in-band softwaregebaseerde functies voor beheer op afstand; out-of-band hardwarematige functies voor beheer op afstand; en cloudgebaseerde ondersteuning in dunne en lichte Windows-gebaseerde pc’s. AMT vereist een netwerkverbinding; moet een bekend netwerk zijn voor WiFi out-of-band beheer. Meer informatie op intel.com/PerformanceIndex. Resultaten kunnen variëren.

4 Beschikbaar in een toekomstige release; uiterlijk kan afwijken.

5 Hardware-afhankelijk. Toepassingen en diensten voor videoconferenties worden afzonderlijk verkocht.

6 Active Directory en internetverbinding vereist; worden afzonderlijk verkocht.

7 Intel Over The Air (OTA) multi-client-wifitests, uitgevoerd in een gesimuleerde, standaard beheerde IT-omgeving, tonen een significante vermindering in de latentie tijdens Skype-videoconferenties, toe te schrijven aan de fundamentele technologische voordelen van Wi-Fi 6/6E ten opzichte van Wi-Fi 5. Wi-Fi 6E op 6 GHz vereist het gebruik van Intel® Wi-Fi 6E (Gig+)-producten in combinatie met besturingssystemen en routers/AP’s/gateways die Wi-Fi 6E ondersteunen, samen met de regionale spectrumtoewijzing en vereiste regelgevende certificeringen. Ga naar intel.com/PerformanceIndex (connectiviteit) voor details.

8 Voor Windows Hello met voor biometrie gespecialiseerde hardware is een vingerafdruklezer, verlichte IR-sensor of een andere biometrische sensor vereist.

*Alleen voor pc’s. Meer informatie (inclusief compatibele mobiele apparaten) vind je op office.com/information

† OneNote-functies verschillen per platform. https://aka.ms/onenote-office2019-faq

‡ Beschikbaarheid van de app varieert per apparaat/taal. Ga naar: office.com/systemrequirements voor compatibele versies van Windows 11 en MacOS en voor andere functievereisten.

**App ook afzonderlijk gratis beschikbaar

Intel vPro® is gebouwd voor het bedrijfsleven, met topprestaties gericht op productiviteit, samenwerking en het creëren van content. Intel® Hardware Shield voegt uitgebreide functies toe, zoals below-the-OS security, bescherming van programma’s en gegevens, en bescherming tegen geavanceerde bedreigingen. Professionele tools stellen gebruikers in staat om te multitasken terwijl ze veeleisende taken uitvoeren in sterk gepersonaliseerde setups. Alles geïntegreerd in één enkel, gevalideerd platform voor zakelijk gebruik.

Intel® Active Management Technology is de enige draadloze oplossing voor beheer op afstand voor bedrijven. Zoals gemeten in het IOActive-onderzoek van december 2020 (in opdracht van Intel) naar in-band softwaregebaseerde functies voor beheer op afstand; out-of-band hardwarematige functies voor beheer op afstand; en cloudgebaseerde ondersteuning in dunne en lichte Windows-gebaseerde pc’s. AMT vereist een netwerkverbinding; moet een bekend netwerk zijn voor WiFi out-of-band beheer. Meer informatie op intel.com/PerformanceIndex. Resultaten kunnen variëren.

Intel maakt producten waarbij de beveiliging in elke stap is geïntegreerd, ondersteund door toegewijde teams die de weerstand van de beveiliging evalueren. Intel past de levenscyclus voor beveiligingsontwikkeling toe vanaf het begin tot de productie, met tests door teams met toegewijde beveiligingsexperts. Geen enkel product of onderdeel kan absoluut veilig zijn. Meer informatie op www.intel.com/PerformanceIndex

Intel-technologieën vereisen mogelijk daarvoor geschikte hardware, software of service-activering. Geen enkel product of onderdeel kan absoluut veilig zijn. De kosten en resultaten kunnen uiteenlopen.

© Intel Corporation. Intel, het Intel-logo en andere Intel-merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. 

Call Now Button