Printen, kopiëren of scannen

Welke printer past het beste bij jou?

Printers zijn er in verschillende vormen, maten en beschikken over verschillende technologieën en functionaliteiten. Sommigen kunnen alleen printen en anderen kunnen scannen, kopiëren en faxen. Daarnaast zijn er ook laserprinters, labelprinters en inkjetprinters die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Welke printer past het beste bij jou? De informatie op deze pagina zal jou helpen om de printer te vinden die het beste bij jou past.

inktjet printer banner

Inkjet printer

Inkjet- en fotoprinters maken de mooiste afdrukken, maar zijn duurder in gebruik. Ook kunnen sommige inkjetprinters cd’s en dvd’s bedrukken. Inkjetprinters gebruiken cartridges om inkt direct op papier te spuiten. De kwaliteit van een afdruk wordt voor een groot deel bepaald door de resolutie (dpi). Hoe hoger de resolutie, hoe beter de scherpte zal zijn.

laser printer

Laserprinter

Printers die beschikken over lasertechnologie ook wel bekend als laserprinters hebben een hoge afdruksnelheid en zijn relatief goedkoop in gebruik. Laserprinters zijn ideaal voor op kantoor en/of de kantoor aan huis. Laserprinters maken gebruik van toners en niet inktcartridges. Het voordeel van toners is dat die anders dan inktcartridges niet uitdrogen of verstoppen wanneer de laserprinter lange tijd niet in gebruik is.

all-in-one printer banner

All-in-one

Een All-in-One printer is een totaaloplossing. Met All-in-One printers kan je niet alleen printen, maar ook kopiëren, scannen en soms zelfs faxen. Een All-in-One printers is een handige totaaloplossing.

photo printer banner

Fotoprinter

Met een fotoprinter druk je de mooiste foto’s af. Niet elke kleurenprinter is geschikt voor het afdrukken van foto’s. Een fotoprinter beschikt over een hoge DPI (resolutie) waardoor het mogelijk is om afbeeldingen/foto’s van een hoge kwaliteit af te drukken.

labelprinter banner

Labelprinter

Labelprinters zijn de snelle en eenvoudige manier om zaken in jouw keuken, werkplaats of kantoor te labelen – op al die plaatsen waar organisatie belangrijk is. Creëer professionele, duurzame, gelamineerde labels voor kabels, frontpanelen, elektrische apparaten, datanetwerken en andere installaties.

3D printer banner

3D-printer

Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van digitale bouwtekeningen (computerbestanden) driedimensionale objecten kan produceren/printen. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. 3D-printers maken anders dan de oude bekende printers geen gebruik van inkt maar van filamenten (kunststof). Deze hebben we momenteel niet in het assortiment.

Managed printing banner

Managed Printing

Behoud inzicht in je printkosten. Met Managed Print Service heb je de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van je printers te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. Je beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Digitotaal doet meer voor je dan je denkt

Of je ondernemer, ZZP-er of consument bent; we begrijpen bij Digitotaal heel goed dat je zonder problemen wilt werken op je device. Wanneer je bij ons de deur uit loopt, wil je direct aan de slag kunnen en geen tijd kwijt zijn aan allerlei installaties, het overzetten van data, het instellen van je e-mailaccount en meer.

Reparatie

Werkt je device niet naar behoren of is je device defect, wij zoeken naar een oplossing.

Uitleg en demonstratie

Wij beschikken over demonstratie mogelijkheden van specifieke IT producten en oplossingen in onze winkels.

APK voor je device

Een reiniging, update en upgrade kan er in veel gevallen zorgen dat je zonder problemen je device kan blijven gebruiken.

Gebruiksklaar maken

Wij zorgen er voor dat wanneer je thuis of op kantoor je device aan zet, je direct er mee aan de slag kunt gaan.

Data overzetten

Wij zorgen er voor dat je data van je oude device direct beschikbaar hebt als jij je nieuwe device wilt gebruiken.

Software installatie

Wij zorgen er voor dat software op de juiste manier wordt geïnstalleerd en naar uw eisen en wensen configureren.

Back up maken

Wij kunnen je oplossingen bieden die voorkomen dat je data voorgoed kwijt is, zodat je niet alle data ineens kwijt bent.

Verloren data terughalen

Data kwijt en geen back-up? Wij onderzoeken of het mogelijk is data terug te halen met onze data recovery oplossing.

Virus verwijderen

Digitotaal helpt u bij het verwijderen van een virus en bij het voorkomen dat dit weer gebeurt.