Op elk device hoort Microsoft Office

Welke versie van Office past bij jou?

Bij aanschaf van een nieuwe laptop wil je natuurlijk gelijk aan de slag kunnen. Maar wist je ook dat Office niet standaard is geïnstalleerd op jouw nieuwe laptop? Vergeet dit handige software pakket dus niet! Microsoft Office is wereldwijd het meest bekende en wellicht meest gebruikte kantoorpakket voor laptops en pc’s. Waar veel mensen niet bij stilstaan is dat Office niet standaard wordt meegeleverd.

Met Office 365 kun je een jaar lang gebruikmaken van de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Access, Outlook en nog veel meer. Daarnaast ontvang je 1 TB cloud, zodat je al jouw verslagen en andere documenten veilig op kunt slaan en je altijd verzekerd bent van een back-up. Je installeert Office 365 eenvoudig op uw nieuwe laptop en hebt de mogelijkheid om (afhankelijk van het soort pakket) dit ook op meerdere apparaten te installeren.

Digitotaal - Office 365

Office 365 Personal

Office 365 Personal is voor 1 gebruiker. Hiermee werk je op 1 computer, tablet en mobiele telefoon. Handig als je alleen woont en toch over de nieuwste Office functies wilt beschikken. Ga je samenwonen, of kom je in een studentenhuis terecht? Dan is een upgrade naar Office 365 Home wellicht voordeliger

Digitotaal - Office 365

Office 365 Home

Office 365 is het voordeligste Office abonnement voor jou als je met meerdere mensen tegelijk aan de slag gaat in Office. Deze versie beschikt namelijk over 5 licenties, zodat bijvoorbeeld het hele gezin of al je huisgenoten tegelijk op hun laptops of tablets aan de slag gaan.

Digitotaal - Office 365

Office 2016 Thuis en Studenten

Werk je altijd alleen maar op dezelfde pc en wil je geen abonnement? Dan is Office 2016 Thuisgebruik en Studenten het pakket voor jou. Dit pakket heeft geen Outlook, maar wel programma’s als Office, PowerPoint en Excel. Precies wat je nodig hebt voor om je studententijd door te komen en je alledaagse boekhouding te doen.

Digitotaal - Office 365

Office 2016 Thuis en zelfstandigen

Microsoft Office Thuisgebruik en Zelfstandigen NL is een permanente licentie voor 1 pc, bedoeld voor gebruikers die Office ook voor zakelijke doeleinden gebruiken. Deze editie van Office 2016 beschikt ook over Outlook, waarmee je bijvoorbeeld als ZZP’er eenvoudig je zakelijke mailtjes organiseert en beheert.

Digitotaal doet meer voor je dan je denkt

Of je ondernemer, ZZP-er of consument bent; we begrijpen bij Digitotaal heel goed dat je zonder problemen wilt werken op je device. Wanneer je bij ons de deur uit loopt, wil je direct aan de slag kunnen en geen tijd kwijt zijn aan allerlei installaties, het overzetten van data, het instellen van je e-mailaccount en meer.

Reparatie

Werkt je device niet naar behoren of is je device defect, wij zoeken naar een oplossing.

Uitleg en demonstratie

Wij beschikken over demonstratie mogelijkheden van specifieke IT producten en oplossingen in onze winkels.

APK voor je device

Een reiniging, update en upgrade kan er in veel gevallen zorgen dat je zonder problemen je device kan blijven gebruiken.

Gebruiksklaar maken

Wij zorgen er voor dat wanneer je thuis of op kantoor je device aan zet, je direct er mee aan de slag kunt gaan.

Data overzetten

Wij zorgen er voor dat je data van je oude device direct beschikbaar hebt als jij je nieuwe device wilt gebruiken.

Software installatie

Wij zorgen er voor dat software op de juiste manier wordt geïnstalleerd en naar uw eisen en wensen configureren.

Back up maken

Wij kunnen je oplossingen bieden die voorkomen dat je data voorgoed kwijt is, zodat je niet alle data ineens kwijt bent.

Verloren data terughalen

Data kwijt en geen back-up? Wij onderzoeken of het mogelijk is data terug te halen met onze data recovery oplossing.

Virus verwijderen

Digitotaal helpt u bij het verwijderen van een virus en bij het voorkomen dat dit weer gebeurt.

Dit vinden onze klanten van ons

Contact (Ma-Vr 9:30-17:00)