Microsoft Surface

Innovatieve technologie van Microsoft

Surface is de familienaam voor de Microsoft devices. Daaronder vallen de Surface Pro series, Surface Laptop en Surface Book. Devices die ontworpen zijn voor de manier waarop jij werkt of speelt en voor alle momenten daar tussenin. Microsoft Surface levert innovatieve technologie die je dag transformeert, je projecten nieuw leven zal inblazen en je helpt om meer tijd te besteden aan wat je graag doet. Ontdek de nieuwste Surface-apparaten en -accessoires en ervaar technologie met stijl en functionaliteit op een nieuw niveau.

Digitotaal - Surface Pro

Surface pro

Verlicht het gewicht en haal meer uit elke les en elk studieuur. Vervang stapels zware notebooks met een zeer draagbaar Surface-apparaat. De nieuwe Surface Pro biedt een eersteklas laptop plus de veelzijdigheid van een studio en een tablet. Met een prachtig scherm met hoog contrast en weinig reflectie, batterijduur van wel 13 uur, ongelooflijk geheugen, supersnelle processor en Windows 10 Pro in een strak, slank en draagbaar pakket. Kies de laptop die perfect werkt met de nieuwe Surface Pen, Surface Dial en Office, en met de volledige Windows-ervaring, inclusief hulpmiddelen voor het maken van 3D-objecten.

surface laptop banner

Surface laptop

De Surface Laptop is een laptop als geen ander, met een eersteklas vermogen, uitstekende draagbaarheid en een luxe stijl. Hij is ultradun, ongelooflijk licht en ontworpen in mooie kleurencombinaties met een elegant toetsenbord dat met Alcantara-stof is bedekt. Voorzien van een 7e generatie Intel Core i7-processor om uitstekend te kunnen multitasken en met een 13,5-inch PixelSense-beeldscherm dat levensechte kleuren toont. De Surface Laptop beschikt over de nieuwste innovaties van Microsoft, waaronder Windows Hello, Microsoft Office, Skype en Cortana, naast speciale Surface Care en ondersteuning voor Surface Pen en aanraking, Surface Dial en Windows Ink.

surface book banner

Surface Book 2

Als het krachtigste apparaat in zijn klasse is de Surface Book 2 ontworpen voor professionele software, zoals SOLIDWORKS 3D CAD, AutoCAD Revit en Adobe Premiere Pro, die je overal kunt uitvoeren. En met de nieuwste versie van Windows 10 is het gemakkelijk om je beveiliging up-to-date te houden. Bovendien heeft de Surface Book 2 een adembenemend 13,5-inch of 15-inch PixelSense-beeldscherm met een resolutie van 3000 x 2000 en een hoogte-breedteverhouding van 3:2. De Surface Book 2 beschikt hij over een gevoelig touchscreen, een Surface Pen en een toetsenbord, zodat je het apparaat op jouw manier kunt gebruiken. En met wel 16 uur ononderbroken video’s afspelen, maakt de Surface Book 2 het gemakkelijk om meer te doen volgens je schema.

Digitotaal - Microsoft Surface Studio

Surface Studio

De Microsoft Surface Studio is een all-in-one voor grafisch ontwerpers. Op het scherpe 28 inch beeldscherm met een resolutie van 4500 x 3000 pixels zie je elk detail van je ontwerp of design duidelijk op je netvlies. Beweeg de Surface Pen over het beeldscherm en geef zo vorm aan je volgende ontwerp. Of gebruik het toetsenbord om de all-in-one te bedienen. De Surface Studio is kantelbaar, waardoor je hem gebruikt zoals jij dat fijn vindt. Gebruik hem rechtopstaand als een computer, of leg hem neer en gebruik de Studio als tekentafel. Werk je aan een vertrouwelijk bestand? De TPM-chip en het Windows 10 Pro besturingssysteem slaan je data beveiligd op, zodat alleen jij toegang hebt.

surface go banner

Surface Go

De Microsoft Surface Go is een compacte en lichte 2-in-1. De 10 inch 2-in-1 weegt slechts 522 gram, je stopt hem dus gemakkelijk in je tas en neemt hem mee naar werk of school. Gebruik de Surface Go als tablet of schaf een type cover aan en gebruik hem als laptop. Op deze pagina vind je de verschillende Microsoft Surface Go modellen in ons assortiment.

Belangrijkste criteria

Er zijn eigenlijk 5 criteria waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een nieuw notebook:

Processor

De processor is de motor van de laptop. Voor dagelijks gebruik kun je kiezen voor een goedkopere processor, aangezien je niet veel snelheid nodig hebt. Toch wat meer power nodig? Kies voor een betere I5 of I7 processor om dit te ondersteunen.

Geheugen

Het intern geheugen, gemeten in Gigabyte (GB), is tevens van invloed op hoe jouw laptop presteert. Je kunt simpel zeggen dat met meer werkgeheugen de laptop sneller werkt bij zwaardere taken en meer taken tegelijk aan zal kunnen.

Schermformaat

Het schermformaat is bepalend voor het gewicht en grootte van de laptop. Ben je veel onderweg, kies dan voor een schermformaat tot en met 15 inch. Werk jij vaak thuis of op kantoor, kies dan voor een groter formaat van 17 inch.

Videokaart

Een videokaart draagt bij aan de grafische prestaties van je laptop. Voor taken als internetten, e-mailen en tekstverwerken is een geïntegreerde videokaart goed genoeg. Voor zwaardere taken zoals videobewerking en gamen is een videokaart belangrijk.

Opslag

De twee meest voorkomende opties voor opslag zijn de HDD en de SSD. De SSD is het meest populair, vanwege snelle opstarttijden en duurzaamheid. Aan de andere kant is een SSD wel wat duurder dan een HDD. Anderzijds kun je met cloudopslag kosten en opslagruimte opje notebook besparen.

Digitotaal doet meer voor je dan je denkt

Of je ondernemer, ZZP-er of consument bent; we begrijpen bij Digitotaal heel goed dat je zonder problemen wilt werken op je device. Wanneer je bij ons de deur uit loopt, wil je direct aan de slag kunnen en geen tijd kwijt zijn aan allerlei installaties, het overzetten van data, het instellen van je e-mailaccount en meer.

Reparatie

Werkt je device niet naar behoren of is je device defect, wij zoeken naar een oplossing.

Uitleg en demonstratie

Wij beschikken over demonstratie mogelijkheden van specifieke IT producten en oplossingen in onze winkels.

APK voor je device

Een reiniging, update en upgrade kan er in veel gevallen zorgen dat je zonder problemen je device kan blijven gebruiken.

Gebruiksklaar maken

Wij zorgen er voor dat wanneer je thuis of op kantoor je device aan zet, je direct er mee aan de slag kunt gaan.

Data overzetten

Wij zorgen er voor dat je data van je oude device direct beschikbaar hebt als jij je nieuwe device wilt gebruiken.

Software installatie

Wij zorgen er voor dat software op de juiste manier wordt geïnstalleerd en naar uw eisen en wensen configureren.

Back up maken

Wij kunnen je oplossingen bieden die voorkomen dat je data voorgoed kwijt is, zodat je niet alle data ineens kwijt bent.

Verloren data terughalen

Data kwijt en geen back-up? Wij onderzoeken of het mogelijk is data terug te halen met onze data recovery oplossing.

Virus verwijderen

Digitotaal helpt u bij het verwijderen van een virus en bij het voorkomen dat dit weer gebeurt.