Home  /  ICT Diensten

ICT Diensten

Digitotaal doet meer voor je dan je denkt

Of je ondernemer, ZZP-er of consument bent; we begrijpen bij Digitotaal heel goed dat je zonder problemen wilt werken op je device. Wanneer je bij ons de deur uit loopt, wil je direct aan de slag kunnen en geen tijd kwijt zijn aan allerlei installaties, het overzetten van data, het instellen van je e-mailaccount en meer.

Heb je een bedrijf, dan wil je je bezig houden met je core business en niet met je uitdagingen op gebied van automatisering. Je hebt geen full-time systeembeheerder nodig, als je er ook gewoon gebruik van kunt maken op het moment dat je er een nodig hebt. Digitotaal regelt het voor jou! Bekijk indien je hardware nodig hebt onze webshop.

Digitotaal Technische Dienst

Digitotaal technische dienst

Eigen technische dienst

Snelle reparatie

Uitgebreide technische kennis

Nauw contact met fabrikant van het product

Diverse diensten mogelijk, zoals APK van je device of verwijderen van een virus

Meer dan 100 filialen in Nederland

Digitotaal partners hebben een eigen technische dienst. Tijdens openingstijden kun je altijd bij ons terecht zodat je nooit lang hoeft te wachten op je reparatie.  Als het probleem niet in de vestiging kan worden opgelost beschikken we over de juiste contacten met fabrikanten waardoor wij in staat zijn het probleem alsnog te kunnen verhelpen.

En mochten er onverwachte kosten moeten worden gemaakt om jouw product weer optimaal werkend te krijgen, dan nemen we uiteraard vooraf contact met je op! Zo wordt je nooit geconfronteerd met onverwachte verrassingen.

Digitotaal doet meer voor je dan je denkt

Of je ondernemer, ZZP-er of consument bent; we begrijpen bij Digitotaal heel goed dat je zonder problemen wilt werken op je device. Wanneer je bij ons de deur uit loopt, wil je direct aan de slag kunnen en geen tijd kwijt zijn aan allerlei installaties, het overzetten van data, het instellen van je e-mailaccount en meer.

Reparatie

Werkt je device niet naar behoren of is je device defect, wij zoeken naar een oplossing.

Uitleg en demonstratie

Wij beschikken over demonstratie mogelijkheden van specifieke IT producten en oplossingen in onze winkels.

APK voor je device

Een reiniging, update en upgrade kan er in veel gevallen zorgen dat je zonder problemen je device kan blijven gebruiken.

Gebruiksklaar maken

Wij zorgen er voor dat wanneer je thuis of op kantoor je device aan zet, je direct er mee aan de slag kunt gaan.

Data overzetten

Wij zorgen er voor dat je data van je oude device direct beschikbaar hebt als jij je nieuwe device wilt gebruiken.

Software installatie

Wij zorgen er voor dat software op de juiste manier wordt geïnstalleerd en naar uw eisen en wensen configureren.

Back up maken

Wij kunnen je oplossingen bieden die voorkomen dat je data voorgoed kwijt is, zodat je niet alle data ineens kwijt bent.

Verloren data terughalen

Data kwijt en geen back-up? Wij onderzoeken of het mogelijk is data terug te halen met onze data recovery oplossing.

Virus verwijderen

Digitotaal helpt u bij het verwijderen van een virus en bij het voorkomen dat dit weer gebeurt.

Digitotaal helpt je verder!

Keuzehulp

Er is tegenwoordig zoveel keus in hardware, dat we begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Digitotaalpartners zijn ervaren, op de hoogte van de laatste innovaties en geven advies waar je écht mee geholpen bent.

Veelgestelde vragen

Bestelt u liever online? Via de Digitotaal webshop bestelt u makkelijk en snel producten die u nodig heeft. Heeft u vragen over het online plaatsen van een bestelling? Kijk dan eens bij ‘veelgestelde vragen’ of neem contact met ons op.

Digitotaal winkels

Zie je door de bomen het bos niet meer? Digitotaal helpt jou bij het maken van de juiste keuze door jarenlange kennis en ervaring op gebied van ICT hardware, software en dienstverlening. Vind hier een Digitotaal winkel bij u in de buurt!

Call Now Button