EPOS

Made for the New Open Office

Over EPOS

EPOS ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige audio- en video-oplossingen voor zakelijke professionals en gamers over de hele wereld.

EPOS bouwt voort op tientallen jaren psycho-akoestisch onderzoek naar de geluidsbeleving van de hersenen en ontwerpt audio- en video-oplossingen die de beste condities scheppen voor de hersenen, zodat u en de mensen met wie u communiceert meer voor elkaar krijgen met minder hersenenergie.

EPOS – eigendom van de Demant Group, wereldwijd marktleider voor audiotechnolgie in de gezondheidszorg – is gevestigd in het Deense Kopenhagen en bouwt voort op meer dan 115 jaar audio-expertise. Het merk is wereldwijd actief en heeft kantoren en partners in meer dan 60 landen. 

Meer informatie op www.eposaudio.com  

EPOS BrainAdapt™

Bij EPOS stellen we bedrijven over de hele wereld in staat om te communiceren en samen te werken – altijd, overal en op elk apparaat.

We willen ervoor zorgen dat de professionals van vandaag optimaal kunnen presteren op de hybride werkplek. 

Daarom ontwerpen we audio-oplossingen die gebaseerd zijn op EPOS BrainAdapt™, een groep baanbrekende technologieën die samenwerken om de cognitieve prestaties te verbeteren. 

Dus, of u nu op kantoor bent, thuis, of ergens daartussenin, de EPOS BrainAdapt™ technologie biedt de beste omstandigheden voor uw hersenen.

Onderdeel van jouw succes

EPOS ADAPT 660

€ 313,00

EPOS EXPAND Vision 1M

€ 634,00

EPOS EXPAND Vision 5 Bundle

€ 2806,99

EPOS ADAPT 560 II

€ 178,00

Contact & Service

Telefoonnummer

Je kan ons bereiken via Telefoon: 040 230 6306

Mail ons

Laat ons weten wat je zoekt en wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@digitotaal.nl

Call Now Button