• 100+ filialen
  • Breed assortiment
  • Jaren ICT ervaring
  • Eigen technische dienst
  • Voor de deur parkeren

Digitotaal partnerdag “Let’s Connect 2019”

Op 9 mei 2019 heeft de tweede editie plaatsgevonden van Digitotaals ‘Let’s Connect’ in Green Village te Nieuwegein. Tijdens het event zijn er veel Digitotaal partners geweest uit alle hoeken van het land om in contact te komen met de 24 fabrikanten die hier een eigen stand hadden opgetuigd. De vendoren lieten de partners hun laatste producten en oplossingen zien en praatten bij over de laatste ontwikkelingen en trends in de markt.

Na het openingswoord van de accountmanager van Digitotaal was het tijd voor de partners en vendoren om te ‘connecten’. Wat er volgde was een event waar iedereen een ontzettend positief gevoel aan over heeft gehouden. Zowel de vendoren als de partners  kwamen met feedback dat iedereen meerdere constructieve en bruikbare gesprekken heeft kunnen voeren.

Nadat om 18:00 Ad Bastiaanse als motivational speaker het publiek voorzien had van een groot aantal tips en tricks die in het dagelijks werkveld toegepast kunnen worden was het tijd voor de prijsuitreiking van de reischeque. Hier konden onze partners kans op maken door het invullen van een aantal quizvragen, welke voortkwamen uit de door de vendoren gegeven presentaties. De uiteindelijke gelukkige winnaar hiervan was Dhr. R. Leenders van Digitotaal Leenders uit Panningen.

Hierna was het tijd voor de welverdiende borrel en bijbehorende walking dinner. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog veelvuldig van de mogelijkheid gebruik gemaakt om verder te netwerken. Nadat om 21:00 de laatste vendoren en partners de deur uit liepen konden we niet anders concluderen dan dat het een zeer geslaagd event is geweest.

Ben je benieuwd naar wat de verschillende vendoren hebben laten zien tijdens Let’s Connect? Hieronder een korte omschrijving per partner.

lets connect 2019
Digitotaal - Acer

Acer liet o.a. de ongelooflijk dunne Swift 7 zien. In een dunne behuizing van 9,95 mm de perfecte balans tussen elegantie en efficiëntie. Geniet van schitterende visuals op het 14-inch beeldscherm van dit compacte en minimalistische ontwerp.

Digitotaal - Asus

Asus liet ook haar gaafste producten zien tijdens het event. Zo was de ZenBook Pro te zien waarbij het bekende mousepad geen normale mousepad is, maar een Screenpad welke magie toevoegt aan jouw creativiteit.

Digitotaal - AVM

AVM presenteerde een nieuwe lijn verbeterde Wifi-repeaters,  waaronder ook de snelste Mesh-Wifi repeater, namelijk de FRITZ!Repeater 3000.

Digitotaal - Brother

Brother liet zien dat eindgebruikers niet altijdeen beeld hebben van hun printkosten en hoe je meer grip hier op kunt krijgen met hun Managed Printing Solution (MPS).  Lees hier meer er over.

Digitotaal - Canon

Met de laatste printers van Canon ontdek hoe je met de compacte grootte, wireless connectiviteit, de mogelijkheden voor printen op A3-formaat en multimediaverwerking je creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten.

Digitotaal - Case Logic

Je device beschermen doe je o.a. met een de nieuwe sleeve van Case Logic uit de Reflect lijn welke voorzien zijn van traagschuim voor ultieme bescherming.

Digitotaal - D-Link

Onze partners konden een blik werpen op het assortiment van D-Link; waaronder netwerkcamera’s, routers,  modems en accespoints. Zeer innovatieve oplossingen tegen een schappelijke vergoeding.

Digitotaal - Dell

Onlangs is Digitotaal een samenwerking aangegaan met Dell, waardoor onze partners in de gelegenheid zijn om Dell producten te kunnen leveren aan hun klanten tegen concurrerende prijzen.

Digitotaal - Devolo

De Magic lijn van Devolo maakt het voor jou mogelijk om overal in huis/kantoor draadloos en/of bedraad internet te hebben zonder lange kabels te hoeven trekken vanuit de meterkast.

Digitotaal - Fujitsu

Onze partners kunnen met Fujitsu een breed assortiment krachtige professionele devices bieden. Daarnaast konden ze zien dat ondanks de Esprimo G558 heel compact is dit toch een complete en volwaardige PC is.

Digitotaal - Hikvision

Veel eindgebruikers hebben behoefte aan een goede cameraoplossing welke onder verschillende omstandigheden  betrouwbare en kwalitatieve beelden kunnen leveren. Onze partners hebben dat bij Hikvision nu met eigen ogen kunnen zien.

Digitotaal - Kaspersky

Iedereen wil veilig het internet op kunnen. Met een oplossing van Kaspersky kun je zonder zorgen over het internet surfen, internetbankieren, bestanden downloaden en je mail openen.

Digitotaal - LG

Met de supergave Ultrawide Curved Monitoren geeft LG een nieuwe dimensie aan het werken achter je werkplek. Partners konden zien dat er daadwerkelijk veel verschil is tussen een gewone monitor en een Ultra Wide Curved.

Digitotaal - Microsoft

Met het stoppen van de ondersteuning van Windows 7, attendeerde Microsoft onze partners op wat de voordelen voor de eindgebruikers wanneer ze gebruik maken van een device met Windows 10.

Digitotaal - MSI

MSI presenteerden een fluisterstille compacte maar zeer volwaardige PC genaamd de CUBI Silent S en de meest veelzijdige All In One (MSI PRO24X)  in de markt.

Digitotaal - Neovo

Neovo biedt een veelzijdige narrowcasting oplossing welke door onze partners gemanaged kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om in openbare en commerciële ruimtes zo veel mogelijk potentieel geïnteresseerden te voorzien van nuttige informatie.

Digitotaal - Newstar

Bij Newstar bieden ze o.a. monitorbeugels die het mogelijk maken om (meerdere) monitoren op de juiste werkhoogte op je werkplek te bevestigen om zo o.a. nekklachten te voorkomen. Lees hier meer over.

Digitotaal - Panasonic

Veel eindgebruikers weten niet dat Panasonic nagenoeg onverwoestbare devices kan leveren aan mensen die onder extreme omstandigheden moeten werken en waarbij je device tegen een stootje moet kunnen.

Digitotaal - Plevier

Plevier biedt je enorm mooie en hippe lederen tassen voor notebooks waardoor je stijlvol met je device over straat loopt naar bijvoorbeeld je klanten of naar school.

Digitotaal - R-Go Tools

R-Go Tools lieten onze partners zien hoe je een eind maakt aan pijn aan je rug, nek en pols door gebruik te maken van een ergonomische muis, -toetsenbord en -standaard. Lees hier meer over.

Digitotaal - Stellar

Onze partners weten nu hoe ze belangrijke bestanden (zoals foto’s van je bruiloft, een belangrijk document, klantgegevens) die door bijvoorbeeld een crash van de harde schijf weer mogelijk terug kunnen worden gehaald met Stellar.

Digitotaal - TP-Link

Niets is vervelender dan werken met een onstabiele wifi-verbinding. TP-link biedt met de DECO M5 een stabiele wifi oplossing voor in het hele huis en maakt een eind aan frustraties omdat het internet niet goed werkt.

Zie je hier iets tussen staan waar je meer over wilt weten? Zoek dan een Digitotaal partner bij jou in de buurt.