• 100+ filialen
  • Breed assortiment
  • Jaren ICT ervaring
  • Eigen technische dienst
  • Voor de deur parkeren

Digitotaal haalt met partner het eerste Neovo narrowcasting project binnen!

Narrowcasting is een vorm van communicatie waarmee informatie gedeeld kan worden aan een publiek op een bepaalde locatie. Narrowcasting is de tegenhanger van broadcasting, waarbij een boodschap aan een groot publiek op verschillende locaties wordt overgebracht. Door middel van beeldschermen kan een bedrijf content overdragen aan de juiste doelgroep op een bepaalde locatie. Dit kan zowel intern (bijv: het inlichten van personeel over de laatste bedrijfsontwikkelingen) als extern (bijv: het tonen van huidige aanbiedingen en acties aan klanten in een winkel).

softstarwcmalden-768x795

In Winkelcentrum Malden is men in zee gegaan met MyCommunication welke graag voor de plaatselijke ondernemers een oplossing wilde faciliteren waarbij zij het winkelend publiek op de hoogte kunnen stellen van de laatste acties en aanbiedingen. Via een businessavond is Digitotaal partner Softstar via de eindgebruiker op de hoogte gebracht van deze behoefte en zodoende zijn zij met het communicatiebureau waar het winkelcentrum mee samenwerkt in contact gebracht. Softstar heeft toen een demo kunnen faciliteren waarmee getest kon worden. Doordat Neovo zowel de hardware als een narrowcasting oplossing in huis heeft én omdat Softstar als lokale partner de installatie en de service kan leveren, heeft dit tot een samenwerking en de opdracht geleidt. MyCommunication zorgt voor de content.

softstarwcmalden1-768x526

Ondernemers kunnen nu per week, per maand of per jaar adverteren middels een “stille” advertentie of met bewegend beeld. Het is zelfs mogelijk dat zij iets aanleveren om te communiceren, maar uiteraard kan het communicatiebureau de vormgeving faciliteren. Het winkelcentrum is erg enthousiast over de oplossing en overweegt om op meerdere plekken een narrowcasting oplossing te laten ophangen voor meer zichtbaarheid. Digitotaal is erg enthousiast en feliciteert Softstar met deze opdracht! We streven naar nog meer van dit soort interessante projecten.

Mocht je interesse hebben in een dergelijke oplossing, neem dan contact op via zakelijk@digitotaal.nl.