Een snelle wifi-verbinding. Overal in je huis.

csm_GettyImages-576722838_600x400_9e9b7e41d0

Wordt je WiFi-signaal ook steeds zwakker hoe dichter je bij de zolder komt? Wil je voor het slapengaan nog even genieten van je playlist of lievelingsserie, maar kun je nog steeds slechts dromen van storingsvrij streamen? Wil je bij mooi weer je kantoor naar jouw terras verplaatsen, maar heb je daar helaas geen betrouwbare ontvangst?

Dan is „Multiroom WiFi“ (met mesh-technologie) de oplossing. Dat zijn producten die een snelle en stabiele wifi-verbinding garanderen, in elke kamer van je huis. Precies daarvoor biedt devolo dankzij de combinatie van innovatieve technologieën de beste oplossing op de markt. En je kunt zonder storingen streamen, gamen en surfen, met meer efficiëntie en plezier. Ook jij kunt rekenen op de jarenlange marktleider!

Voor gebruik thuis beveelt devolo in het bijzonder twee pakketten aan: Het basispakket, dLAN 550 WiFi Network Kit, is compact en betrouwbaar. Het premium pakket, Multiroom WiFi Kit, biedt nog meer prestaties.

Een wifi-netwerk dat het verschil maakt

Zonder de voordelen van Multiroom WiFi

Met de voordelen van Multiroom WiFi

devoloWHW_Hausvergleich_06-A_600px_04

Dikke muren, ondoordringbare materialen, grote afstanden – in veel woningen stoten routers op grenzen. Met als gevolg: een zwakke tot slechte wifi-verbinding en een slecht humeur.

devoloWHW_Hausvergleich_06-B_600px_09

Met ‘Multiroom WiFi’ van devolo in jouw huis zijn er geen grenzen meer – en hoeft u zich niet langer te ergeren, tenminste niet over je thuisnetwerk. Geniet van een sterk wifi-netwerk met een supersnelle en uiterst stabiele verbinding overal in je huis.

Multiroom WiFi, altijd. Betrouwbaar en snel.

In je woonkamer

In je kelder

In je keuken

Fotolia_133345929_kl_600x400_06

Kijk smart-tv zonder onderbrekingen! Zo kun je volop genieten van een avondje gezellig tv-kijken.

Gaming_kl_600x400_05

Geniet van gamen zonder vertraging. Zo heb je vrij spel voor een spannende wedstrijd.

Altes_Ehepaar_kochen_kl_600x400_05

Koken met internettoegang. Probeer eens iets nieuws en volg het recept op jouw tablet.

In je kantoor

In je slaapkamer

In je tuin

Home_Office_Laptop_kl_600x400_05
csm_GettyImages-576722838_600x400_9e9b7e41d0
dev_Powerline_DagiMusikLiege_kl_600x400px_05

Sla jouw documenten op in de cloud. Zo heb je altijd snel toegang tot jouw gegevens, ook als het om grote hoeveelheden gaat.

Altijd de beste verbinding. Om zonder onderbreking uw favoriete series te streamen, comfortabel vanuit uw bed.

Een goede ontvangst, ook buiten in elk hoekje. Luister overal in uw tuin naar muziek via Spotify. Zie hier de speciale oplossing voor buiten.

Niets dan goeds over dit wifi-netwerk.

Presse_Awards_NL_links_450x360
Presse_Awards_NL_rechts_450x360

Haal het allerbeste van de marktleider in huis! De producten van devolo weten iedereen te overtuigen, omdat ze overal in je huis voor een snel en betrouwbaar internetsignaal en netwerk zorgen. Waarom voor devolo kiezen? Innovatieve technologieën, meer dan 300 onderscheidingen en kwaliteitskeurmerken, wereldwijd meer dan 33 miljoen verkochte producten – en vooral talloze tevreden klanten

Multiroom WiFi, gebaseerd op innovatieve technologieën.

Het geheim van een stabiele internetverbinding ligt in de combinatie van innovatieve technologieën. Eén van deze technologieën wordt vaak “mesh” genoemd.

Wat betekent mesh? Mesh maakt van een draadloos netwerk met meerdere apparaten één samenhangend thuisnetwerk. Ongeacht hoeveel draadloze apparaten je wil gebruiken, ze gebruiken allemaal dezelfde naam en hetzelfde wachtwoord.

Naast de voordelen van mesh bieden de devolo Powerline-adapters nog meer comfort wat betreft jouw draadloze netwerk. Ze zorgen ervoor dat je eindapparaten automatisch het sterkste toegangspunt kiezen dat zich het dichtst bij bevindt (ook wel zendstation genoemd). Je kunt zich vrij door uw huis bewegen en ontvangt altijd het sterkste signaal.

Wat is Powerline?

Powerline is uw snelle internet uit het stopcontact. Via het eenvoudige thuisnetwerk sluit je computers, amusementselektronica en andere netwerkapparaten kinderlijk eenvoudig aan op het internet. Dankzij de range+ Technology realiseer je grotere bereiken zonder capaciteitsverlies.

devolo Multiroom WiFi Kit 550+

devolo dlan550+WiFi_SK_screen_01

devolo Multiroom WiFi Kit 1200+

2000570239