Black Friday 2022, hoe bereid ik me voor?

Het is bijna zo ver, de tijd waar we allemaal al een jaar lang naar uitkijken: Black Friday 2022. We kunnen wel begrijpen dat jij, liefhebber van IT en Software producten, een dag als deze natuurlijk met rood hebt omcirkelen in je agenda.

Al maanden stel jij je aankopen uit, want jij hebt al die tijd gewacht op deze dag des ‘korting’. Op deze dag gaan namelijk alle remmen los in Nederland en België, en wordt er uitgepakt met giga kortingen. En omdat Digitotaal jouw specialist is in ICT producten en oplossingen kunnen wij dit natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. En daarom pakken wij ook extra groot uit met Black Friday 2022!

Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday begint dit jaar bij Digitotaal al op maandag 21 november. Noteer deze datum dan ook goed want dit is de dag dat wij je gaan overdonderen met acties! En het goede nieuws is: bij Digitotaal profiteer je niet alleen op 21 november van onze deals, maar maarliefst de hele week! Dus van 21 tot en met 28 november gaan wij helemaal los!

Ook hebben wij speciaal gekeken naar welke producten de afgelopen tijd enorm aantrekkelijk zijn, zodat we je ook echt kunnen bieden waar je naar op zoekt bent! Schrijf het dus in je agenda want deze dagen wil je echt niet missen.

Hoe bereid ik me voor?

Wij snappen als geen ander dat je voorbereid deze dagen in wilt gaan. Vooral als je echt naar iets op zoek bent. Het zou namelijk jammer zijn als je je al die tijd al verheugt op die ene laptop, en hij dan net uitverkocht blijkt te zijn. En daarom helpt Digitotaal je met voorbereiden! Met de volgende tips zal jouw Black Friday dan ook een groot succes worden:

TIP 1: Wat heb ik echt nodig

Black Friday mag misschien dan nog wel even duren,  het is wel belangrijk dat je weet wat je daadwerkelijk nodig hebt. Op zo’n chaotische dag kan dan ook veel stress ontstaan bij mensen waardoor ze niet meer weten waar ze voor komen. Hierdoor kun je heel iets anders kopen wat je achteraf eigenlijk helemaal niet nodig had, en heb je alsnog niet dat ene ding waar je nou al maanden naar op zoek was. Dat brengt ons dan ook meteen bij tip nummer 2:

TIP 2: Maak een lijstje

Zorg dat je alles wat je ook echt nodig hebt noteert! Hierdoor hou je voor jezelf een overzicht, plus je kunt doelgericht gaan shoppen.

TIP 3: Alternatief

Een belangrijke tip bij het maken van een lijstje is ook: denk aan alternatieven. De kans dat dat ene product waar jij naar op zoek bent niet meer beschikbaar is, is op deze dag helaas aanwezig. Zorg dan ook dat je op voorhand naar alternatieven hebt gezocht zodat je je orde blijft houden en niet in paniek raakt wanneer jouw specifieke laptop uitverkocht is! Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een laptop met 6GB werkgeheugen? Zoek dan van tevoren meerdere modellen uit die dit hebben, om teleurstelling te voorkomen.

TIP 4: Zoek je filiaal

Bestel jij het liefst alles thuis vanaf je luie stoel? Geen probleem, bij Digitotaal kun je gemakkelijk online shoppen. Ben jij nou niet zo thuis in die online shopping wereld? Maar wil je wel graag mee profiteren van al onze scherpe Black Friday deals? Zorg dan dat je vantevoren al uitgezocht hebt welk filiaal er bij jou in de buurt ligt, zodat je daar zo snel mogelijk naartoe kunt gaan! Je vindt jouw Digitotaal filiaal hier.

 

Wij hopen dat we je zo een stuk in de goede richting hebben geholpen met de voorbereidingen op deze speciale dagen, en wensen je een hoop shop-plezier!

 

Call Now Button