Agenda

Benieuwd naar aankomende sessies en evenementen? Onze partners organiseren regelmatig sessies om je een helder inzicht te geven over de producten en diensten die zij voeren. Tijdens deze sessies krijg je uitgebreide productdemonstraties en is er alle ruimte voor vragen. Daarnaast zijn zij ook aanwezig op plaatselijke evenementen. Zien wij je daar?

Afbeelding1

VoIP telefonie & Mobile device Management

Het gemak van altijd en overal met de vaste telefoon, pc, laptop of smartphone via een vast nummer bellen, maar ook via dezelfde communicatieoplossing kunnen mailen, chatten, sms’en en de agenda beheren en delen. Goede communicatiemogelijkheden zijn natuurlijk belangrijk. Maar heeft u er ook aan gedacht dat in verband met de nieuwe GDPR/AVG wetgeving het voor alle organisaties verplicht is om mobiele apparaten op een juiste manier te beheren en beveiligen?

Kijk hier voor de eerstvolgende volgende sessie.

Afbeelding1

Digitotaal Back 2 School folder

De nieuwe folder van Digitotaal is de Back 2 School editie. De verspreiding van deze folder is afhankelijk in welke regio je zit. Regio Zuid krijgt de folder op 23 juli 2018 op de mat, regio Noord krijgt deze op 30 juli binnen. In deze folder staan een hoop laptops die geschikt zijn voor het nieuwe schooljaar. Naast de laptops vindt je ook een hoop bijproducten die handig zijn om op school te gebruiken. Ook is er een leuke winactie. Wil je weten wat de acties zijn, houdt de Digitotaal pagina dan goed in de gaten!

Afbeelding1

Levix Gaming Day

Het is ook wel leuk om af en toe wat minder zakelijke evenementen te organiseren: Op zaterdag 1 september wordt in het Experience Center van Levix in Den Bosch in samenwerking met Gigabyte de Levix Gaming Day gehouden. Tijdens dit evenement zijn bekende streamers als Maxime MXM en Koolein aanwezig welke kunnen worden uitgedaagd voor games als Fortnite, Formule 1 en Rocket League. Ook wordt er een overclock demonstratie gegeven met stikstof en kun je zelf experimenteren hiermee. Naast leuke prijzen wordt er ook gezorgd voor muziek, hapjes en drankjes.

Afbeelding1

Dag van de klant

Op zaterdag 29 september is in Sint Jansteen de jaarlijkse “Dag van de klant”. Onze partner Final Soft- en Hardware heeft o.a. de Microsoft Surface Bar staan met demo’s van de Surface Pro, Surface Book 2, Surface Laptop en de onwijs gave Surface Studio. Ervaar hoe prettig het is om op deze devices te werken en wie weet zit er ook iets voor jou tussen.