Acties

Welkom op de Digitotaal actiepagina. Wij hebben met enige regelmaat leuke winacties voor de nieuwste producten en houden soms ook prijsvragen. Houd deze pagina goed in de gaten en doe mee wanneer wij acties hebben. Je maakt kans op ontelbaar veel mooie prijzen. Daarnaast vind je op deze actiepagina alle uitgelichte merken die aangesloten zijn bij Digitotaal. Tevens vind je regelmatig up-to-date informatie over nieuwe producten, kortingen. Als u op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen in en rondom Digitotaal nodigen wij u van harte uit om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Ook acties worden via dit kanaal gecommuniceerd.

Maak kennis met het nieuwe Intel vPro® Platform!

PC’s met Windows 11 aangedreven door het Intel vPro® Platform maken het makkelijker dan ooit om geconcentreerd en georganiseerd samen te werken.
Creëer op maat gemaakte bureaubladen voor elk project, werk op een natuurlijke manier met een pen op je scherm, of gebruik je stem om te dicteren. Al deze methoden vergroten je productiviteit en maken werken fijner en makkelijker. Presenteer apps in een oogwenk vanaf uw taakbalk en verminder afleiding op de achtergrond voor rustigere vergaderingen.
De speciaal voor dit systeem ontwikkelde applicaties maken de adoptie van cloudbeheer en gezamenlijk werken in een ultra veilige omgeving gemakkelijker dan ooit.  Klik hier voor meer informatie over VPRO actie.

 

Wanneer u kiest voor het Intel vPro®-platform, krijgt u alles wat uw bedrijf nodig heeft om te floreren. Dit geïntegreerde platform heeft de nieuwste pc-technologieën die zijn ontworpen in één gevalideerde oplossing die is gebouwd om te voorzien in wat IT-behoeften en werknemers willen.

Contact (Ma-Vr 9:30-17:00)