zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Edifier S50DB soundbar luidspreker 88 W Zwart Bedraad en draadloos

Edifier S50DB soundbar luidspreker 88 W Zwart Bedraad en draadloos  
Edifier

Edifier

Edifier S50DB soundbar luidspreker 88 W Zwart Bedraad en draadloos

S50DB, 55Hz-20KHz, 85dBA, 3.5mm AUX, 3.5mm RCA, Bluetooth, Optical/Coaxial
€ 265,70 € 321,49 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Edifier - Edifier S50DB soundbar luidspreker 88 W Zwart Bedraad en draadloos
Productinformatie
Categorie Luidsprekers
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 2
Artikelnummer

S50DB

EAN/UPC

6923520266159

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
Edifier S50DB. Gemiddeld vermogen: 88 W. Soundbar speaker RMS vermogen: 88 W, Signaal/ruis-verhouding: 85 dB, Diameter hogetonenluidspreker: 1,3 cm. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos

Exceptioneel uiterlijk
De soundbar gebruikt degelijke houten materialen voor een exceptionele geluidservaring. Het houten oppervlak wordt zeer zorgvuldig aangebracht en onderstreept de ongeëvenaarde kwaliteit van de S50DB.

Kleine ruimte, groots geluid
De Edifier S50DB soundbar is een perfecte audio oplossing voor mensen die wel geweldig geluid willen maar niet de ruimte hebben voor grote luidsprekers. De S50DB heeft drie verschillende EQ modes voor films, muziek en nieuws. Deze HiFi soundbar heeft een vermogen van 88W RMS.

Veel aansluitmogelijkheden
De S50DB soundbar heeft twee digitale ingangen, optisch en coaxiaal. Analoog zijn er verder een Aux en Stereo RCA ingang, en een subwoofer uitgang. Sluit dus eenvoudig je TV, set-top box, Blu-ray DVD speler, gamesconsole aan. Of maak eenvoudig via Bluetooth verbinding met laptop, tablet of smartphone.

Aluminum Bas
Elke midden-tonen/bas eenheid is 70mm en heeft een aluminium conus. Elke eenheid heeft een omtrek van een dubbele loden buis. De bassen uit het middenbereik worden verbluffend goed weergegeven.

Titanium Tweeter
De tweeters van de soundbar bieden een uniek en helder geluid met een goede Hifi spreiding. De titanium film biedt een zeer gevoelige weergave.

Volledig omsloten soundbar
Edifier's soundbar ondersteunt ook hoge bitrates, geluidssignalen tot 24Bit/192kHz. Hierdoor kan Hires muziek worden weergegeven met de volledige karakteristiek zonder verlies aan details en geluidskwaliteit.

Afstandsbediening
Bedien je soundbar vanuit je luie stoel. Maak een keuze qua audio ingang zoals optisch, Stereo RCA en Bluetooth met een druk op de knop. Beheer ook het volume en afspelen van elke Bluetooth bron. Wissel tussen de EQ modes: muziek, films, en nieuws.