zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

DELL PowerConnect W-IAP104 1000Mbit/s Power over Ethernet (PoE) Wit WLAN toegangspunt

DELL PowerConnect W-IAP104 1000Mbit/s Power over Ethernet (PoE) Wit WLAN toegangspunt  
DELL

DELL

DELL PowerConnect W-IAP104 1000Mbit/s Power over Ethernet (PoE) Wit WLAN toegangspunt

802.11a/b/g/n, 2.4/5 GHz, Gigabit Ethernet, ARM, 4 x RP-SMA, PoE, 12.5 W, 300 g
€ 144,63 € 175,00 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
DELL - DELL PowerConnect W-IAP104 1000Mbit/s Power over Ethernet (PoE) Wit WLAN toegangspunt
Productinformatie
Categorie WLAN access points
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 1
Artikelnummer

210-41190

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
DELL W-IAP104, PowerConnect. Overdrachtssnelheid (max): 1000 Mbit/s, Netwerkstandaard: IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3u, Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s. WAN-poort: Ethernet (RJ-45). Aansluiting antenne: RP-SMA. Typisch stroomverbruik: 12,5 W. Kleur van het product: Wit

Implementeer in alle eenvoud
U kunt binnen enkele minuten aan de slag, door uw Instant Access Points (IAP's) uit de W reeks in een paar eenvoudige stappen beschikbaar te stellen met behulp van de draadloze verbinding op vrijwel elke laptop. IAP's uit de W reeks zijn ontworpen om netwerkservices op bedrijfsniveau te leveren zonder de bijbehorende complexiteit, en bevatten een uitgebreide portfolio van bekabelde en draadloze IAP's met geavanceerde draadloze functies voor hotspots en externe filialen.

Bescherm uw investering
Wanneer steeds hogere eisen aan het WLAN worden gesteld, kunt u gebruikmaken van de configuratie-instellingen om de IAP's uit de W reeks eenvoudig om te bouwen tot campus AP's die werken met een architectuur met een gecentraliseerde controller.

WiFi-netwerk op bedrijfsniveau
Combineer mogelijkheden op bedrijfsniveau met eenvoud op instapniveau, met behulp van een WiFi-netwerk bestaand uit IAP's uit de W reeks met ingebouwde virtuele controllers. Wanneer meerdere toegangspunten voor directe toegang zijn aangesloten, fungeert één toegangspunt voor directe toegang als de primaire virtuele controller. Als die controller uitvalt, wordt een andere IAP uit de W reeks in de keten automatisch de primaire virtuele controller, zonder dat de services worden onderbroken. Om uw netwerk uit te breiden, hoeft u alleen maar meer IAP's uit de W reeks toe te voegen. De configuratie wordt automatisch vanaf de primaire virtuele controller ge-upload.

Met deze virtuele-controllertechnologie is het mogelijk om kritieke taken voor netwerkonderhoud te bewaken en te beheren, inclusief:

- Speciale Adaptive Radio Management (ARM)-functies die de werking van de WiFi-client optimaliseren en er zo voor zorgen dat toegangspunten voor directe toegang RF-interferentie kunnen voorkomen.
- Automatische configuratie voor toegevoegde IAP's
- 802.1x-verificatie
- Afdwingen van op rollen en apparaten gebaseerd beleid
- Detectie van solitaire toegangspunten

Bekabeld en draadloos direct of extern AP
Verschillende IAP-modellen uit de W reeks bieden zowel bekabelde als draadloze connectiviteit, ideaal voor kleine filialen of telewerkers. De bekabelde verbindingsmogelijkheden zijn inclusief extra Ethernet-poorten voor het aansluiten van bekabelde apparaten, evenals een USB-poort voor het aansluiten van een 3G-/4G-modem voor verbinding met internet.

Beheer uw WiFi-netwerken vol vertrouwen
Beheer een WiFi-netwerk met IAP's uit de W reeks veilig vanuit één geïntegreerde webgebaseerde grafische gebruikersinterface.

Beheer meerdere WiFi-netwerken met IAP's uit de W reeks met behulp van de Dell AirWave Software Management Suite (AWMS) voor producten uit de W reeks. Met AirWave kunt u zowel lokale als geografisch verspreide implementaties beheren en deze in één console onderbrengen. AWMS biedt u één gedetailleerd overzicht van alles wat betrekking heeft op de servicekwaliteit voor uw gebruikers — van de bekabelde infrastructuur en de RF-omgeving tot afzonderlijke mobiele apparaten.

Verbeter het radiofrequentiebeheer
Bouw draadloze netwerken die zich automatisch aanpassen aan de manier waarop Wi-Fi-clients interactief werken. IAP's uit de W-reeks met Dell Adaptive Radio Management (ARM) technologie zorgen ervoor dat gegevens-, spraak- en videotoepassingen voldoende netwerkbronnen hebben om goed te werken. Hierbij zijn de prestaties van clients maximaal en worden de stabiliteit en voorspelbaarheid van het gehele Wi-Fi-netwerk verbeterd. De kenmerken van ARM:

- Spectrum load balancing, die zorgt voor een uniforme verdeling van clients over kanalen in omgevingen met hoge dichtheid
- Noise awareness, die clients dynamisch weg beweegt van kanalen die last hebben van externe interferentie
- Band steering, die toegangspunten waarin beide radio’s beschikbaar zijn in staat stelt clients dynamisch weg te bewegen van drukke banden en gebruikers in staat stelt verdeelsleutels voor verdeling van clients over banden te definiëren
- Airtime fairness, die alle Wi-Fi-clients, ongeacht clienttype, leverancier van de draadloze chip of besturingssysteem, gelijke toegang tot de ether biedt.