zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

DELL 210-AHOR multimediawagen & -steun Multimedia cart Notebook

DELL 210-AHOR multimediawagen & -steun Multimedia cart Notebook  
DELL

DELL

DELL 210-AHOR multimediawagen & -steun Multimedia cart Notebook

Mobile Computing Cart PS2.0 - beheerd EUR
€ 1.864,53 € 2.256,09 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
DELL - DELL 210-AHOR multimediawagen & -steun Multimedia cart Notebook
Productinformatie
Categorie Multimedia vervoersmiddelen
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 2
Artikelnummer

210-AHOR

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
DELL 210-AHOR. Soort: Multimedia cart, Aanbevolen gebruik: Notebook, Maat: 35,6 cm (14"). Hoogte: 1060 mm, Breedte: 640 mm, Diepte: 940 mm

Beveiligt, laadt, vervoert en beheert groot aantal apparaten
In de Dell Mobile Computing Cart kunt u mobiele computers veilig opbergen, eenvoudig vervoeren, centraal opladen en op afstand beheren. Ideaal voor scholen, bibliotheken, grote detailhandelaren en organisaties met een beperkt aantal IT-medewerkers of veranderende infrastructuur. Met deze Computing Cart kunt u IT-apparatuur eenvoudig delen en verplaatsen tussen ruimtes. De wagen is ook een afgesloten ruimte waarin u tot 30 apparaten na werktijd kunt opbergen en laden, en een centrale locatie voor beheer op afstand van meerdere mobiele clients met een Device Management Appliance, zoals Dell KACE Mobile Device Management.

Plaats voor tot 30 mobiele apparaten
In de Dell Mobile Computing Cart kunt u tot 30 mobiele apparaten tegelijk opbergen, opladen en vervoeren. Op de horizontale legplanken passen de meeste tablets, netbooks, laptops en Ultrabooks tot 14 inch. De open legplank is een flexibele opbergruimte voor apparaten van Dell en andere leveranciers van verschillende formaten en met verschillende schermgrootten zodat u snel kunt inspelen op de veranderende behoeften van uw organisatie.

Ingebouwde Ethernet-switch voor updates op afstand
De Computing Cart heeft een ingebouwde 10/100 Mbps Dell PowerConnect 3548 Managed Ethernet-switch met 48 poorten en bekabeling. Zo kunt u meerdere clients op afstand beheren en IT-updates op alle apparaten tegelijk uitvoeren. Naast de Ethernet-switch is er ook ruimte voor een optioneel Wireless Access Point (WAP).

Vergrendelbare metalen deuren beveiligen apparatuur.
Deze Computing Cart is van twee zijden toegankelijk en wordt beveiligd door metalen deuren met een slot (sloten en sleutels zijn inbegrepen). De deuren schuiven van twee kanten open zodat de 15 systemen aan beide zijden goed bereikbaar zijn en er minder ruimte nodig is om de apparaten te plaatsen of te pakken.

Compact ontwerp voor kleine ruimten
Met haar afmetingen van slechts 25,2 x 37 x 41,7 inch (B x L x H) neemt deze Computing Cart weinig ruimte in zodat u gemakkelijk kunt manoeuvreren bij het delen van resources. De cart is hoofdzakelijk gemaakt van aluminium materialen en voorzien van dubbele 4-inch rubberwielen van medische kwaliteit en een ergonomisch handvat. Hij is niet alleen licht maar ook gemakkelijk te duwen.

PowerShuttle-technologie voor laden van apparaten
Als u de Computing Cart aansluit op een wandcontactdoos, berekent de PowerShuttle-technologie hoeveel laadvermogen nodig is voor de apparaten die zijn aangesloten op de wagen en krijgt elke laadzone het benodigde vermogen. Dit voorkomt dat lege zones worden opgeladen wat energie bespaart en waardoor apparaten sneller worden geladen. Er zijn ook twee stopcontacten voor twee extra apparaten, zoals projectoren of laptops. De duidelijk zichtbare LED-indicatoren geven de aan of de wagen netstroom ontvangt, of de voeding voor de Aux-uitgangen is ingeschakeld, welke zones stroom ontvangen en of de wagen niet te warm is.

Adapters en stopcontacten goed bereikbaar
Het servicecompartiment heeft afneembare panelen zodat de AC-adapters en stopcontacten goed bereikbaar zijn. Adapters kunnen netjes worden opgeborgen en vastgezet op de planken (AC-adapters worden apart verkocht). Installatie en onderhoud zijn eenvoudig dankzij het goed georganiseerde kabelbeheersysteem dat goed werkt met connectoren op alle locaties. Kabelbeheer op planken zorgt dat de interne kabels op orde blijven en een verzonken kabelbinder houdt de externe Ethernet-kabel en voedingskabel discreet en netjes georganiseerd uit zicht.

Wat is inbegrepen?
- Dell Mobile Computing Cart - beheerd
- Vooraf gelegde Cat 6 Ethernet-kabels
- Dell PowerConnect 3548 Ethernet-switch
- 10-foot externe Ethernet-kabel
- Voeding voor Ethernet-switch en door klant geleverde WAP

Bescherm uw investering in IT en benut deze optimaal met de Dell™ Mobile Computing Cart – beheerd. U kunt tot 30 apparaten veilig opbergen en opladen, en met de rolwagen eenvoudig naar een andere locatie verplaatsen. De legplanken bieden ruimte aan verschillende modellen tot een grootte van 36cm (14 inch). Beheerde rolwagens zijn bij levering voorzien van een Ethernet-switch en Ethernet-bekabeling voor beheer op afstand en softwareupdates. De led's geven informatie over de Aan/Uit-status, welke gebieden van de wagen stroom verbruiken en eventuele fouten. Het verzonken kabelbeheer houdt externe de Ethernet-kabel en voedingskabel discreet en netjes georganiseerd uit zicht. Dit product is getest op en gevalideerd voor Dell-systemen. Dell biedt technische support voor dit product, mits het wordt gebruikt in combinatie met een Dell-systeem.