zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

DELL KV2718D 598.74 x 337.66mm Bluetooth Zwart grafische tablet

DELL KV2718D 598.74 x 337.66mm Bluetooth Zwart grafische tablet  
DELL

DELL

DELL KV2718D 598.74 x 337.66mm Bluetooth Zwart grafische tablet

68.58 cm (27 ") QHD (2560x1440) Touch, Pen & Dial Totem, 130W, Zwart
€ 1.915,21 € 2.317,41 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
DELL - DELL KV2718D 598.74 x 337.66mm Bluetooth Zwart grafische tablet
Productinformatie
Categorie Grafische tabletten
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 3
Artikelnummer

9KGFK

EAN/UPC

5397063967094

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
DELL KV2718D. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Working area: 598,74 x 337,66 mm, Aansluiting: Bluetooth. Nauwkeurigheid pen: 0,4 mm, Report rate (pen): 133 punten per seconde. Diagonaal: 68,6 cm (27"), Beeldverhouding: 16:9, Beeldscherm: IPS. Ondersteunt Windows: Windows 10,Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10.... Breedte: 446,3 mm, Diepte: 24,5 mm, Hoogte: 792 mm

Ook inbegrepen bij dit systeem

De volgende opties en standaardselecties zijn inbegrepen bij uw bestelling.
Dell Canvas 27 KV2718D wordt geleverd met pen, penhouder met vervangende punten en ringtotem Wisselstroomadapter van 130 watt

Innovatie zonder grenzen
Til uw werkruimte naar een volledig nieuw niveau. Het revolutionaire oppervlak werkt naadloos samen met uw systeem. Het is dan ook geen wonder dat het Dell Canvas bekroond is tijdens de CES 2017 Innovation Awards.

Het 27 inch QHD touchscreen staat horizontaal op uw bureau en is compatibel met een Windows 10-laptop, -desktop of All-in-One, zodat u voldoende ruimte hebt om uw ideeën tot leven te brengen. De speciale software in de nieuwste Windows 10-update werkt samen met Canvas, zodat serieuze innovators meer kunnen zien en doen in de digitale ruimte.

Creëer content met de snelheid van uw gedachten

Praktische samenwerking: digitale samenwerking is eenvoudiger dan ooit dankzij het scherm met 20-punts touch.

Expressie met precisie: bouw uw ontwerp precies zoals u het bedoelt dankzij een intuïtieve drukgevoelige pen met nauwkeurige digitale inkt. De pen kan met een magneet worden bevestigd aan de bezel zodat hij altijd binnen handbereik is.

Net zo eenvoudig als pen en papier: het 27 inch QHD lcd-scherm met Adobe RGB is rechtstreeks verbonden met Corning® Gorilla® Glass met antireflectiecoating, zodat de pen direct contact maakt met het scherm. Dit komt het dichtst in de buurt van schetsten op papier.

Realiseer levensechte details: vind de ideale structuur dankzij extra penpunten die verschillende weerstanden simuleren. Wanneer deze niet worden gebruikt, kunt u ze veilig bewaren in een Inkwell.

Tweehandig ontwerp
Snel en handig
Het scherm herkent een aanraakpuntpatroon aan de onderkant van elke totem, waardoor menu's snel worden weergegeven en u ze eenvoudig kunt selecteren.

Werk met uw handen
Gebruik totems om uw softwaremenu's te bedienen. Activeer lijndikte of kleur met een polsbeweging.

Gemaakt voor comfort
Plaats totems in uw gezichtsveld en waar uw hand natuurlijk op het scherm rust zodat u softwaremenu's comfortabel kunt openen zonder dat uw creatieve proces wordt onderbroken.

Met Windows 10 Creators Update

Wanneer u Dell Canvas koppelt aan een apparaat met de nieuwste versie van Windows 10, kunt u profiteren van alle creatieve mogelijkheden die deze nieuwe digitale werkruimte biedt.

Eenvoudig schakelen tussen beeldschermen: navigeer moeiteloos tussen horizontale en verticale beeldschermen dankzij de virtuele touchpad

Digitaal ideeën vastleggen: leg ideeën snel en eenvoudig vast met de Dell Canvas pen en de Windows Ink Workspace

Ondersteunt apparaten met wiel: boeiende en unieke gebruikersinteractie met Windows, Windows-apps en apps van derden

Office op Windows: werk slimmer dankzij krachtige inktmogelijkheden met uw abonnement op Office 365

Aangepaste softwareprogramma's

Dell Canvas is voorzien van nieuwe, gespecialiseerde softwareprogramma's die zijn ontworpen om uw workflow te verbeteren. Met Dell Canvas Connect ontdekt u snel wat elk programma kan. Dit is een applicatie die zorgt voor een eenvoudige installatie zodat u direct kunt beginnen met het tot leven brengen van uw ideeën.

Betere toegankelijkheid: organiseer uw applicaties en content met Fences voor Dell Canvas van Stardock. Alle snelkoppelingen, bestanden en mappen zijn eenvoudig te openen op uw werkplek.

Flexibele interacties: Dell Canvas Palettes geeft algemene Windows 10-snelkoppelingen weer. Ook kunt u uw eigen snelkoppelingen maken, zodat u uw applicaties met één druk op de knop kunt openen.

Optimaal gebruik van ruimte: de lay-out van Dell Canvas plaatst software in het middelpunt van uw werkplek, zodat u aan beide kanten ruimte hebt voor meer applicaties en content. En u kunt projecten verplaatsen van horizontale naar verticale beeldschermen en vice versa.

Ontworpen om beter te kunnen werken

Direct digitale content maken: het horizontale oppervlak past perfect bij een bestaand verticaal beeldscherm, voor een multidimensionale werkruimte. U kunt ook overschakelen naar de Schetsmodus zodat het Canvas 10 graden omhoog kantelt, net als een traditionele schetstafel. Een optionele standaard kantelt het Canvas omhoog tot 80 graden.

Kunst zonder beperkingen: gebruik het hele 27 inch QHD-oppervlak zonder beperkt te worden door bezels, dankzij de verlengingen aan de linker- en rechterkant van het scherm.

Een robuust en prachtig beeldscherm: geniet van een duurzaam en stevig werkoppervlak dat ongelooflijk dun en eenvoudig schoon te maken is en dat voorzien is van Corning® Gorilla® Glass met antireflectiecoating.

Compatibel met elk Windows 10-apparaat

Creëer content zoals u dat wilt met het Dell Canvas. Canvas wordt in Windows 10 gecombineerd met uw bestaande instellingen, zodat u gebruik kunt maken van een werkplek die is ontworpen zoals u dat wilt.

Garantie: 3 Jaar Basic NBD