zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

D-Link AC2202 1000 Mbit/s Goud, Wit

D-Link AC2202 1000 Mbit/s Goud, Wit  
D-link

D-link

D-Link AC2202 1000 Mbit/s Goud, Wit

Covr: één naadloos netwerk in je hele huis
€ 196,69 (excl. btw) € 237,99 E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
D-link - D-Link AC2202 1000 Mbit/s Goud, Wit
Productinformatie
Categorie Netwerk/wifi
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 2
Artikelnummer

COVR-2202

EAN/UPC

790069438646

Documentatie
leaflet
Beschrijving

 

Het Covr AC2200 Tri-Band Whole Home Wi-Fi System is de perfecte naadloze Wi-Fi-oplossing voor het moderne huis. Het systeem omvat twee hoogwaardige Covr Points die elke hoek van je woning voorziet van snelle AC2200 tri-band Wi-Fi. Met Covr beschik je over een stabiel, consistent en werkelijk naadloos Wi-Fi-netwerk. D-Link biedt je optimale dekking met de COVR-2202.

 

Covr: één naadloos netwerk in je hele huis


Zijn er nog steeds delen van je huis waar je geen Wi-Fi kunt ontvangen? Dat hoeft echt niet meer! Dankzij de revolutionaire Smart Roaming-technologie van het Covr AC2200 Tri-Band Whole Home Wi-Fi System worden de draadloze signalen naar je apparaten voortdurend gescand en zorgt het systeem ervoor dat de apparaten automatisch met het sterkste signaal worden verbonden. De Covr Points houden de verbinding continu in stand, ook als je verplaatst. Hierdoor kun je van kamer naar kamer lopen zonder dat VoIP-gesprekken wegvallen of videostreams vastlopen. Covr zorgt ervoor dat je in je hele huis gebruik kunt maken van een naadloos netwerk onder één Wi-Fi-naam, zodat verbroken en wegvallende verbindingen en dode hoeken voorgoed tot het verleden behoren.

Snelle bedrade en draadloze connectiviteit

Met COVR-2202 kun je het volledige potentieel van Wi-Fi naar elke kamer in je huis brengen en heb je geen last meer van dode hoeken. Elk Covr Point creëert zijn eigen exclusieve snelle AC2200 Wi-Fi-zone voor communicatie met draadloze apparaten, zodat je overal in huis optimaal kunt genieten van veeleisende multimediatoepassingen. Daarnaast bieden Gigabit Ethernet-poorten een betrouwbare bedrade aansluiting voor bijvoorbeeld netwerkopslagapparaten (NAS), mediacenters en gameconsoles. Ondertussen zorgt het unieke tri-bandontwerp ervoor dat de COVR-2202 een dedicated 5 GHz verbinding gebruikt voor de communicatie tussen Covr Points. Dit verhoogt de netwerkefficiëntie en garandeert dat apparaten altijd van optimale prestaties profiteren wanneer ze verbinding maken met de Covr Points.

MU-MIMO- en Smart Steering-technologie

Het Covr AC2200 Tri-Band Whole Home Wi-Fi System is voorzien van Multi-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) Wi-Fi, dat gegevens gelijktijdig naar meerdere draadloze apparaten verzendt om de snelheid en efficiëntie te verhogen. Met Covr profiteert u van een hogere doorvoersnelheid en kun je in je hele woning of kantoor naadloos HD-media streamen, telefoongesprekken voeren, online gamen en internetten. Elk Covr Point is bovendien uitgerust met tri-bandradio's en intelligente Band Steering. Je weet niet precies wat het verschil tussen 2,4 en 5 Ghz is? Geen probleem: Covr stuurt je apparaat automatisch naar de optimale frequentieband op basis van het actuele verkeer op het netwerk. Dit gebeurt naadloos zonder storingen, haperingen of onderbrekingen. En het mooiste is, dat je daar zelf helemaal niets voor hoeft te doen.

Je netwerk eenvoudig uitbreiden

Het Covr AC2200 Tri-Band Whole Home Wi-Fi System bied een thuisnetwerkoplossing die snel en gemakkelijk te installeren is. De Covr Points komen gebruiksklaar uit de doos, dus je hoeft ze alleen maar op een stopcontact aan te sluiten om ermee aan de slag te gaan. Configureer je netwerk binnen enkele minuten met de gratis D-Link Wi-Fi app op je mobiele Android- of iOS-apparaat, of gebruik de intuïtieve webinterface. Covr is ook nog eens een schaalbare oplossing: je kunt eenvoudig meer Covr Points toevoegen en synchroniseren om het bereik van het netwerk te vergroten. Onvoldoende dekking op de tweede etage of in de achterkamer? Breid je Wi-Fi uit met een extra Covr Point voor werkelijk naadloze dekking in je hele huis. Nieuwe draadloze apparaten worden in een handomdraai aan je Covr netwerk toegevoegd dankzij de Wi-Fi Protected Setup (WPS) knop. Hiermee kun je direct een verbinding met nieuwe apparaten tot stand brengen zonder instellingen of wachtwoorden te hoeven gebruiken. 

Kenmerken

Dekking in je hele huis
- Tot 550 m2 Wi-Fi-dekking
- Smart Steering stuurt je apparaten automatisch naar de optimale frequentieband
- Smart Roaming verbindt je automatisch met het sterkste signaal als je van de ene naar de andere kamer gaat

Prestaties en connectiviteit
- Tri-band AC2200 Wi-Fi met dedicated 5 GHz-backhaul
- MU-MIMO-technologie creëert een krachtig, snel en uiterst efficiënt Wi-Fi-netwerk
- Twee Gigabit Ethernet LAN-poorten per unit voor snelle connectiviteit van bedrade apparaten

Installatie en beheer
- Configureer je netwerk met de gratis D-Link Wi-Fi mobiele app of de gebruiksvriendelijke webinterface
- Intuïtieve installatiewizard voor ondersteuning tijdens het configuratieproces
- Moeiteloze plug-and-play installatie


Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 1000 Mbit/s

Maximale overdrachtssnelheid van gegevens (5 GHz): 867 Mbit/s

Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 1000 Mbit/s

Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA,WPA2,WPS

WAN-poort: Ethernet (RJ-45)

Ingangsspanning: 100 - 240 V

Frequentie: 50 - 60 Hz

Typisch stroomverbruik: 20 W

Kleur van het product: Goud, Wit

Certificering: FCC, IDA, IC, CB, CE, LVD, RCM, RoHS