zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

AVM FRITZBox 7581 Edition International draadloze router

AVM FRITZBox 7581 Edition International draadloze router  
AVM

AVM

AVM FRITZBox 7581 Edition International draadloze router

AVM FRITZ!Box 7581 International
€ 188,62 € 228,23 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
AVM - AVM FRITZBox 7581 Edition International draadloze router
Productinformatie
Categorie Routers
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 20
Artikelnummer

20002735

EAN/UPC

4023125027352

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
AVM FRITZBox 7581 Edition International

Highspeed DSL op alle aansluitingen
De FRITZ!Box 7581 brengt het highspeed thuisnetwerk naar elke DSL-aansluiting – ADSL, ADSL2+, VDSL, VDSL Vectoring, VDSL Bonding, Bonded Vectoring of VDSL 35b – en voldoet met een groot aantal extra's aan de hoogste eisen. De FRITZ!Box ondersteunt met VDSL-35b snelheden tot wel 300 Mbit/s. De capaciteit van het kopernetwerk wordt zo aanzienlijk verbeterd. De FRITZ!Box 7581 kan op DSL-aansluitingen van alle providers worden gebruikt. Door de gigabit-WAN-aansluiting kan de FRITZ!Box ook met de kabel-/DSL-/glasvezelmodem of met het netwerk verbonden worden.

High-end WiFi AC+N met 1.300 + 450 Mbit/s
De FRITZ!Box 7581 houdt met zijn innovatieve WiFi-uitrusting rekening met het voortdurend toenemende aantal WiFi-apparaten in het huishouden. Met de high-end WiFi AC + N kunnen snelheden van tot 1.300 + 450 Mbit/s worden bereikt. Tegelijk werkt de FRITZ!Box dankzij dual WiFi parallel op de frequentiebanden van 2,4 GHz (WiFi N) en 5 GHz (WiFi AC), waardoor in feite twee WiFi-netwerken ter beschikking worden gesteld en in totaal gegevenssnelheden van tot 1.750 Mbit/s kunnen worden bereikt. Meerdere breedbandintensieve toepassingen worden zo in parallel bedrijf bruikbaar. Deze geavanceerde WiFi-transmissieprocedés vergroten nogmaals de draadloze radius in het thuisnetwerk –bij stabiel hoge gegevenssnelheden.

Telefonie-opties voor elke behoefte
De geïntegreerde telecommunicatie-installatie is ontworpen voor de nieuwe IP-gebaseerde aansluitingen (voice over IP). Telefoongesprekken worden met tot zes draadloze telefoons gevoerd, die op de geïntegreerde DECT-basis kunnen worden aangemeld. Ook aansluitingen voor twee analoge telefoons zijn beschikbaar. Per WiFi worden ook IP-telefoons en smartphones veranderd in een volwaardige telefoon. Meerdere geïntegreerde antwoordapparaten, lokale en online-telefoonboeken en vele comfortfuncties vervolledigen het brede telefonie-aanbod van de FRITZ!Box 7581. Via het DECT-basisstation kunnen ook smarthome-apparaten zoals de schakelbare contactdoos FRITZ!DECT 200 worden bestuurd.

Veelzijdige multimediafuncties

De FRITZ!Box brengt alle aangesloten USB-opslagmedia en de daarop opgeslagen gegevens naar het thuisnetwerk. Dankzij de geïntegreerde mediaserver met NAS-verbinding worden opgeslagen films, muziek en foto's beschikbaar gemaakt en kunnen deze bijv. met een tablet of smartphone naar weergave-apparaten worden doorgestuurd. USB 3.0 zorgt daarbij voor een extra snelle gegevensoverdracht. De FRITZ!Box 7581 vormt zo een krachtig platform voor netwerkmultimediatoepassingen zoals IPTV, video on demand of streaming. Daarbij blijft de FRITZ!Box 7581 dankzij meerdere automatische eco-modusfuncties steeds zeer zuinig in het gebruik.

- FRITZ!Box 7581 in een oogopslag
- Geschikt voor alle IP-gebaseerde aansluitingen (ADSL en VDSL Vectoring, VDSL Bonding en 35b)
- Maximale internetsnelheid dankzij de modernste VDSL-technologie
- Meer performance, flexibiliteit en uiterst stabiele verbindingen door gelijktijdig WiFi AC + N (dualband)
- Een zeer hoge snelheid van 1.300 Mbit/s en uiterst stabiele overdracht dankzij WiFi AC (5 GHz)
- Een snelheid van 450 Mbit/s en maximale reikwijdte dankzij WiFi N (2,4 GHz)
- VoIP-telefooncentrale met veelzijdige comfortfuncties voor alle telefoons (analoge, DECT- en IP-telefoons)
- DECT-basis voor tot 6 draadloze telefoons (bijv. alle FRITZ!Fon-modellen) en voor schakelbare contactdoos FRITZ!DECT 200
- Tot 5 geïntegreerde antwoordapparaten met beluisteren op afstand en optioneel doorsturen per e-mail
- 2 krachtige USB 3.0-aansluitingen voor opslagmedia (NAS), netwerkprinters en mobiele netwerksticks
- 4 ultrasnelle gigabit-LAN-aansluitingen voor computers, televisietoestellen en andere netwerkapparaten
- 1 gigabit-WAN voor aansluiting op kabel-/DSL-/glasvezelmodem of netwerk
- 2 analoge aansluitingen voor analoge telefoons, antwoordapparaat en fax