zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

AVM FRITZ! Repeater 3000 3000 Mbit/s Netwerkrepeater Wit

AVM FRITZ! Repeater 3000 3000 Mbit/s Netwerkrepeater Wit  
AVM

AVM

AVM FRITZ! Repeater 3000 3000 Mbit/s Netwerkrepeater Wit

FRITZ!Repeater 3000 International
€ 106,61 € 129,00 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
AVM - AVM FRITZ! Repeater 3000 3000 Mbit/s Netwerkrepeater Wit
Productinformatie
Categorie Bridges & repeaters
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 86
Artikelnummer

20002888

EAN/UPC

4023125028885

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
AVM FRITZ! Repeater 3000. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 3000 Mbit/s. Frequentieband: 2.4, 5 GHz. Netwerkstandaard: IEEE 802.11ac,IEEE 802.11i,IEEE 802.11n, Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA2,WPS

High-end WiFi in het gehele thuisnetwerk
Met zijn high-end uitrusting zorgt de FRITZ!Repeater 3000 International voor maximale WiFi-prestaties in het thuisnetwerk. Met drie radio-eenheden die een totale gegevensdoorvoer tot wel 3.000 MBit/s kunnen bereiken, biedt de repeater een stabiele verbinding en maximale bandbreedte voor alle verbonden WiFi-apparaten. Tegelijkertijd breidt de FRITZ!Repeater 3000 de reikwijdte van het WiFi-netwerk uit en zorgt voor een perfecte dekking tot in de verste hoekjes in huis.

Ultrasnel WiFi AC + AC + N
De FRITZ!Repeater 3000 werkt met drie WiFi-banden die op een slimme manier parallel gebruikt worden: door middel van automatische bandkeuze (dynamische cross band repeating) kiest de FRITZ!Repeater 3000 altijd de meest efficiënte weg naar de router en de aangesloten WiFi-apparaten, zodat alle verbindingen in het thuisnetwerk hoge gegevenssnelheden bereiken. Zo kunnen zelfs de meest veeleisende WiFi-scenario's verwezenlijkt worden.

Perfect in de Mesh WiFi
In combinatie met een FRITZ!Box als centrale van de Mesh WiFi, biedt de FRITZ!Repeater 3000 zijn volledig potentieel. In de Mesh WiFi worden meerdere verspreide WiFi accesspoints verweven tot één intelligent WiFi-netwerk. De verspreide FRITZ!-apparaten wisselen onderling informatie uit en optimaliseren de prestaties van alle WiFi-apparaten.Zo wordt altijd de beste verbinding tot stand gebracht waar dat op dat moment nodig is. Streamen, gamen en downloaden lukt naadloos en met topsnelheden tot in de verste hoekjes van elke kamer. Het volledige WiFi-netwerk heeft – heel handig – slechts één naam, één wachtwoord en is veilig versleuteld.

Maximale beveiliging en gemak
De modernste versleutelingsstandaarden garanderen de veiligheid van de privacy in het gehele WiFi-netwerk. De led van de behuizing geeft de sterkte van het draadloze signaal aan, waardoor de optimale positie van de FRITZ!Repeater 3000 bepaald kan worden. De repeater kan via de netvoeding overal gemakkelijk worden aangesloten op het stroomnet. Met behulp van Wi-Fi Protected Setup (WPS) wordt de Repeater met een druk op de knop geïnstalleerd en al binnen enkele seconden in de Mesh WiFi geïntegreerd.

- Meer WiFi-reikwijdte voor alle verbonden apparaten
- Drie radio-eenheden voor high-end WiFi met tot wel 3.000 MBit/s (AC+AC+N)
- Ultrasnelle overdracht met 2 x WiFi AC (1.733 MBit/s en 886 MBit/s / 5 GHz) en maximale reikwijdte met WiFi N (400 MBit/s / 2,4 GHz)
- Optimale verbinding met router via eigen WiFi-band (5 GHz)
- Voor de hoogste eisen (bijv. parallelle 4K-streams) in een thuisnetwerk met een zeer snelle internetverbinding en meerdere gelijktijdig gebruikte WiFi-apparaten
- Mesh WiFi: meerdere WiFi accesspoints worden verweven tot één intelligent WiFi-netwerk met optimale prestaties
- Intelligente automatische bandkeuze tijdens bedrijf (dynamische cross band repeating)
- Eenvoudig bepalen van de ideale plaats van gebruik, ongeacht de wandcontactdoos
- Automatische overname van de bestaande FRITZ!Box WiFi-versleuteling
- Twee ultrasnelle gigabit LAN-poorten om een LAN-brug op te zetten of voor netwerkapparaten zonder WiFi-functie
- Eenvoudige en veilige aanmelding in het thuisnetwerk per druk op de knop (WPS)
- Ondersteuning van de WiFi-gasttoegang van de FRITZ!Box
- Bepalen van de optimale plaats van gebruik door led-weergave van de signaalsterkte of met behulp van FRITZ!App WLAN
- Energiebesparing door nachtstand voor WiFi en ECO-modus