zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

AVM FRITZ!Repeater 600 International 600 Mbit/s Netwerkrepeater Wit

AVM FRITZ!Repeater 600 International 600 Mbit/s Netwerkrepeater Wit  
AVM

AVM

AVM FRITZ!Repeater 600 International 600 Mbit/s Netwerkrepeater Wit

FRITZ!Repeater 600 International
€ 33,50 (excl. btw) € 40,54 E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
AVM - AVM FRITZ!Repeater 600 International 600 Mbit/s Netwerkrepeater Wit
Productinformatie
Categorie Bridges & repeaters
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 110
Artikelnummer

20002885

EAN/UPC

4023125028854

Beschrijving

AVM FRITZ!Repeater 600 International. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 600 Mbit/s, Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 150 Mbit/s. Soort antenne: Intern. Frequentieband: 2.4 GHz. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA2,WPS

De ideale instap in Mesh WiFi met FRITZ!Box
De FRITZ!Repeater 600 breidt snel en eenvoudig het bereik uit van elk WiFi-netwerk. Als het ideale instapproduct in Mesh WiFi zorgt de repeater voor stabiele, draadloze verbindingen in het hele thuisnetwerk. Door het uiterst compacte ontwerp kan de repeater onopvallend worden ingezet op elk stopcontact in huis.

WiFi N met snelheden tot 600 MBit/s en een groot bereik
De FRITZ!Repeater 600 werkt in de WiFi N-band (2,4 GHz), die zich kenmerkt door een groot bereik. Waar voorheen bouwkundige obstakels of afstanden de draadloze verbinding beperkten, kan het internet vanaf nu overal in het thuisnetwerk worden gebruikt. Televisies, tablets, pc's en smartphones worden voorzien van een stabiele draadloze verbinding en de bandbreedte van maximaal 600 MBit/s staat in voor een snelle gegevensoverdracht.

Perfect in de Mesh WiFi
In combinatie met een FRITZ!Box wordt de FRITZ!Repeater 600 deel van een krachtig Mesh-netwerk. In de Mesh WiFi worden meerdere verdeelde WiFi-knopen (bijv. FRITZ!Box en FRITZ!Repeater) samengevoegd tot één enkel slim WiFi-netwerk – zoals mazen (eng..: mesh). De FRITZ!Box stuurt actief alle toegangspunten aan, zodat WiFi-apparaten die worden gebruikt in het thuisnetwerk, altijd zijn aangemeld bij het toegangspunt met de beste verbinding (Mesh WiFi steering). Streams, games en downloads bereiken naadloos de verste hoekjes van elke kamer. Het hele WiFi-netwerk heeft gemakshalve slechts één naam, één wachtwoord en is veilig versleuteld.

Maximale beveiliging en gemak
De nieuwste versleutelingsstandaarden garanderen dat de privésfeer is beschermd in de gehele Mesh WiFi. De repeater kan gemakkelijk worden aangesloten op elk stopcontact. Met behulp van Wi-Fi Protected Setup (WPS) wordt de repeater met een druk op de knop binnen enkele seconden in de Mesh WiFi geïntegreerd. Regelmatige firmware-updates, 5 jaar fabrieksgarantie en de uitstekende gratis AVM-support maken de veelzijdige FRITZ!Repeater 600 compleet.

Warranty: 5 jaar