zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

ASUS LYRA WLAN toegangspunt Wit 867 Mbit/s

ASUS LYRA WLAN toegangspunt Wit 867 Mbit/s  
Asus

Asus

ASUS LYRA WLAN toegangspunt Wit 867 Mbit/s

IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IPv4, IPv6, 2.4G Hz, 5 GHz-1, 5 GHz-2, 10/100/1000/Gigabits, 110V~240V(50~60Hz)
€ 128,76 € 155,80 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Asus - ASUS LYRA WLAN toegangspunt Wit 867 Mbit/s
Productinformatie
Categorie WLAN access points
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 25
Artikelnummer

90IG04C0-BO0B20

EAN/UPC

4712900828931

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
ASUS LYRA. MIMO-type: Multi User MIMO. WAN-poort: Ethernet (RJ-45). Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 64-bit WEP,128-bit WEP,WPA-Enterprise,WPA-PSK,WPA2-PSK,WPS. Soort antenne: Intern. Ingangsspanning: 110 - 240 V, Frequentie: 50/60 Hz, Spanning: 12 V

Wifi van hoek tot hoek
Reken af met dode wifihoeken en zeg minder betrouwbare verbindingen vaarwel. ASUS Lyra levert supersnelle, uiterst betrouwbare wifi tot in elke hoek van het huis. Of u nu een smartphone, pc, spelconsole of een smart-home gadget gebruikt, Lyra zorgt ervoor dat elk apparaat een gelijkmatige, naadloze en veilige verbinding heeft - overal in het huis en de hele tijd.

Wifi om op te vertrouwen
Of u nu in de kelder, de tuin of de woonkamer bent, u wilt dat al uw wifi-apparaten soepel werken. Het ASUS Lyra whole-home wifi-systeem gebruikt drie draadloos verbonden hubs om een supersnel, betrouwbaar en veilig signaal te leveren tot in elke hoek van het huis.

De intelligente technologie geeft u de vrijheid om door het hele huis te zwerven, waarbij altijd automatisch verbinding wordt gemaakt met het beste signaal.

Always-Smooth wifi
ASUS Lyra verbindt u op intelligente wijze met de beste signaalbron en schakelt naadloos en zonder onderbreking tussen hubs terwijl u door het huis beweegt - zodat u altijd profiteert van een gelijkmatig, sterk signaal.

Wifi, eenvoudig gemaakt
Met ASUS Lyra hebben we wifi eenvoudig gemaakt. Lyra creëert een enkel wifi-netwerk voor de hele woning, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over de vraag met welk netwerk u verbinding moet maken - Lyra doet al het ingewikkelde werk voor u. Alles wat u hoeft te doen is genieten van uw naadloze wifi-verbinding!

Meer banden, meer capaciteit
Om u maximale prestaties te geven maakt ASUS Lyra gebruik van drie aparte frequentiebanden. Elke hub gebruikt één band om te communiceren met de andere, zodat de andere twee banden volledig vrij blijven voor supersnelle verbindingen naar uw apparaten.

Slimme antennes voor stabiele wifi
Elke Lyra hub heeft vier geïntegreerde slimme antennes. Wanneer u een nieuwe hub toevoegt aan uw bestaande Lyra-netwerk, controleert deze de sterkte en de kwaliteit van elke antenneverbinding en gebruikt het de beste twee. Dus als er meer dan één andere hub op het netwerk is, zal Lyra automatisch verbinding maken met de hub met het beste signaal.

Snellere wifi, voor elke hub
Lyra's tri-band ontwerp en slimme antenne-technologie optimaliseert de verbinding tussen hubs, zodat elke hub het best mogelijke wifi-signaal krijgt, voor maximale stabiliteit. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden zijn Lyra’s lange-afstand wifi-prestaties op de verste hub beter dan bij concurrerende systemen met meerdere hubs.

Hoeveel Lyra Hubs heb ik nodig?
Lyra gebruikt meerdere hubs om er een uiterst flexibel systeem van te maken voor elke omgeving: ongeacht de grootte of vorm van uw woning, Lyra biedt alle dekking die u nodig hebt!

Zakelijke-kwaliteit thuisnetwerkbeveiliging
ASUS AiProtection, aangedreven door Trend Micro™, is ingebouwd in Lyra om uitgebreide beveiliging toe te voegen aan uw thuisnetwerk. Met AiProtection zijn al uw verbonden apparaten — inclusief smart home (IoT) apparaten — beveiligd tegen onderschepping van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden.

Focus op het gezin
ASUS Lyra laat u een waakzaam oog houden op het internetgebruik van uw gezin, en de toegestane tijden/toepassingen aanpassen voor elk gezinslid. Modern ouderlijk toezicht laat u specifieke mobiele apps en websites blokkeren, terwijl het vrije toegang biedt tot de rest van het internet.

Eén app voor alles
Met de ASUS Lyra-app kunt u uw netwerk instellen, beheren en diagnosticeren — zelfs zonder een pc! Zet om te starten uw Lyra hub aan en maak er verbinding mee met behulp van de ASUS Lyra-app. Vul uw Lyra netwerkgegevens in en klik op Connect (Verbinden). Na ongeveer een minuut bent u al in de lucht!

Lyra verzorgde de dekking op Computex 2017!
Lyra heeft zich in de praktijk bewezen als betrouwbare wifi-oplossing voor grote evenementen. Zie hoe het vloeiende en stabiele wifi bood voor ASUS- en ROG-evenementen tijdens Computex 2017.