X
zoeken Uitgebreid Zoeken
Inloggen Inloggen

ASUS PCE-N10 Intern WLAN 150Mbit/s netwerkkaart & -adapter

ASUS PCE-N10 Intern WLAN 150Mbit/s netwerkkaart & -adapter  

ASUS PCE-N10 Intern WLAN 150Mbit/s netwerkkaart & -adapter

PCE-N10 150Mbps 802.11b/g/n Wireless PCI-E Adapter
€ 16,90 Asus

Asus

Favorieten Tip een vriend Afdrukken + - Bestellen
Asus - ASUS PCE-N10 Intern WLAN 150Mbit/s netwerkkaart & -adapter
Productinformatie
Categorie Netwerkkaarten & -adapters
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 18
Artikelnummer

90-IG1Q003M00-0PA0

EAN

4719543364970

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
ASUS PCE-N10. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI-E, Interface: WLAN. Overdrachtssnelheid (max): 150 Mbit/s. Modulatie: CCK,DBPSK,DQPSK,OFDM. Ondersteunde WLAN data-overdrachtsnelheden: 150 Mbit/s. Kleur van het product: Zwart, Groen

Maak uw desktop gemakkelijk draadloos
De ASUS PCE-N10 is ontworpen voor volledige end-to-end draadloze prestaties van de server of server backbone naar de switchinfrastructuur en verder naar de desktop met PCI Express-connector. De PCE-N10 Wireless-N PCI Express Adapter biedt brede compatibiliteit, passend bij elk standaard PCI Express-slot, x1, x2, x8 of x16. Vergeleken met standaard PCI-netwerkkaarten biedt hij hogere bandbreedte, betere betrouwbaarheid en meer functionaliteit, zodat u profiteert van een snelle en geavanceerde verbinding, voor downloaden, internettelefonie en video-streaming.

Verbeterde beveiliging
Ondersteunt 64/128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPS beveiliging.

WPS (Wi-Fi Protected Setup)
Voor het snel opzetten van een versleutelde draadloze verbinding, installeert u het hulpprogramma vanaf de Support CD. Druk vervolgens op de hardwarematige WPS-knop van de PCE-N10 en klik op "volgende". Druk op de hardwarematige WPS-knop op de router waarmee u verbinding wilt maken, en dat is alles! Nadat het hulpprogramma klaar is met de installatieprocedure, is de draadloze verbinding klaar voor gebruik!

Softwarematige AP-modus
De softwarematige AP-modus laat de WLAN-kaart dienst doen als een virtueel toegangspunt. De computer moet via een Ethernet-verbinding zijn aangesloten op een bekabeld netwerk om netwerktoegang te kunnen bieden tot de WLAN client.

Blijf up-to-date!
Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken!